Vedete din Romania

#showbiz #bianca dragusanu #vedete intern #avere vedete #nunta vedete # nunta oana roman

Cat a fost darul la nunta Oanei Roman! 3 cupluri care s-au imbogatit dupa marele DA!

Daca mirii obisnuiti se multumesc cu daruri de nunta de cateva mii de euro, vedetele care pasesc la altar strang adevarate averi dupa ce rostesc marele DA. Sumele colosale castigate de celebritatile noastre autohtone demonstreaza inca o data farmecul de a fi un nume cunoscut in showbiz.

Oana Roman si Marius Elisei

Ceremonia religioasa si botezul fiicei lor, Maria Isabela, s-au incheiat cu multe satisfactii de tot soiul pentru Oana Roman si chipesul ei sot, Marius Elisei. Chiar tatal celebrei mirese, fostul premier Petre Roman, a declarat presei ca "petrecerea a fost impecabila din toate punctele de vedere".

Invitatii s-au simtit minunat, iar drept consecinta au participat la strangerea unui dar de nunta spectaculos: mirii au plecat de la palatul Stirbey cu o valiza vintage personalizata cu portretul fericitilor parinti alaturi de rodul dragostei lor, plina cu peste 100.000 de euro!

Cei peste 250 de nuntasi au fost rasfatati cu un meniu sofisticat si muzica buna, fiecare familie contribuind la darul de nunta cu sume cuprinse intre 400 si 1000 de euro.



Bianca Dragusanu si Victor Slav

Chiar daca povestea lor de dragoste s-a consumat foarte repede, Bianca Dragusanu si Victor Slav pot spune ca au facut o afacere buna prin organizarea nuntii lor mondene. In luna septembrie anul trecut, fostii miri si actualii divortati Bianca si Victor isi jurau dragoste vesnica in prezenta a circa 200 de invitati. Fiecare familie prezenta la petrecere a lasat, in medie, aproximativ 300 de euro pentru darul de nunta, iar nasii si parintii au contribuit cu sume mai consistente.

Dimineata, proaspetii insuratei au numarat in jur de 60.000 de euro, "sacrificand" doar 10.000 de euro pentru acoperirea cheltuielilor cu petrecerea si cazarea nuntasilor.



Elena Basescu si Bogdan Ionescu

La inceputul lunii septembrie 2012, mezina presedintelui Traian Basescu, Elena, a pasit in fata altarului la bratul actualului sau sot, Bogdan Ionescu. Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, intr-un cort urias, iar din meniu nu au lipsit caviarul, pasta de hambon, rulada de curcan sau pulpa de vitel.

Un an mai tarziu, Elena Basescu completa in declaratia de avere suma castigata de la nunta sa, la care au participat aproximativ 800 de invitati, care au daruit mirilor, in medie, cate 625 de euro de persoana: aproape o jumatate de milion de euro! Banii au fost depusi de miri in patru conturi bancare.

CITESTE SI: El este cel mai frumos barbat din lume!

Cand si cum se poarta fusta creion

Cine a plans la nunta Oanei Roman 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare