Vedete din Romania

#mihaela radulescu #codin maticiuc #anna lesko #elan schwartzenberg

S-a folosit Anna Lesko de Elan?

O declaratie socanta a lui Radu Groza , impresarul Annei Lesko, lanseaza o ipoteza surprinzatoare: Anna s-ar fi folosit de Elan pentru a-l face gelos pe fostul ei iubit, Codin Maticiuc . Mai mult, si omul de afaceri s-ar fi folosit de aparitia alaturi de Anna pentru a o rani pe Mihaela Radulescu.

"Anna si Elan n-au avut niciodata o relatie de dragoste , intre ei n-a fost nimic", a marturisit Groza pentru "ring", dand astfel dreptate zvonurilor care circulau despre relatia dintre cantareata si fostul sot al Mihaelei Radulescu.

Relatia dintre Anna si Elan ar fi putut fi doar o modalitate de a se razbuna pe fostii parteneri prin gelozie . Cantareata s-a despartit in primavara de Codin Maticiuc, dupa ce el ar fi ezitat sa se implice mai mult in relatia lor. Elan avea si el toate motivele sa incerce sa-i arate Mihaelei ca poate avea o relatie cu cineva mult mai tanar.

Se pare ca planul celor doi a functionat, deoarece Codin i-ar fi oferit Annei un inel cu diamante si a cerut-o in casatorie, conform unor surse apropiate citate de "ring". El a luat-o pe Anna intr-o excursie in Franta, unde cei doi au calatorit la Nisa si Paris.

Nici Elan nu se poate declara nemultumit de efectele relatiei lui cu Anna. A deschis impreuna cu Mihaela Radulescu o afacere cu haine pentru copii si petrece vacanta pe Coasta de Azur alaturi de ea si fiul lor, Ayan.

 

Citeste si 

Anna Lesko si Elan s-au despartit!

Anna Lesko s-a intors la Codin Maticiuc

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare