Vedete din Romania

#castiguri andreea esca #salariu Andreea Esca #andreea esca

S-a aflat cati bani castiga Andreea Esca. Multi nu castiga intr-un an cat castiga ea intr-o luna

Salariul Andreei Esca a reprezentat intotdeauna un subiect de interes pentru romani, chiar daca nu s-a aflat niciodata, oficial, cat castiga stirista. 

 

Insa, dincolo de castigurile pe care le are din prezentarea stirilor, Andreea Esca si sotul acesteia, Alexandre Eram, nu au nicio problema financiara. Potrivit datelor oficiale extrase de capital.ro de la Ministerul Finantelor, cei doi au avut in 2021 castiguri de peste 1,3 milioane de lei, echivalentul a 260.000 de euro, ceea ce înseamnă mai bine de 20.000 de euro lunar.

Andreea Esca deține o firmă care îi poartă numele și care are ca obiect de lucru producția cinematografică, video și de programe de televiziune. Insa, aceasta este asociată și la alte două firme cu soțul ei, Alexandre Eram. Și acesta are o firmă și este, la rândul lui, asociat în alte două.

In plus, Andreea Esca si Alexander Eram sunt asociati ai firmelor Atelierul de Vise SRL și Oberwood SRL, care le-a adus un profit de 213.000 de lei, echivalentul a 42.600 de euro anul trecut.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului