Vedete din Romania

#andrei stefanescu #ruby #relatie

Ruby, prima reactie dupa ce s-a spus ca s-ar iubi cu Andrei Stefanescu

Se cunosc de foarte multi ani, au participat impreuna la multe emisiuni, insa pana acum despre Ruby si Andrei Stefanescu nu aparusera informatii ca ar avea sentimente unul pentru celalalt.

 

Tabloidele au notat recent ca cele doua vedete ar fi luat masa alaturi de mai multi prieteni, printre care si Robert, iubitul lui Ruby, iar artista si Andrei Stefanescu ar fi fost mai apropiati ca niciodata si si-ar fi dat frau liber sentientelor.

Ruby a negat insa tot ce a aparut in tabloide, afirmand ca Andrei Stefanescu este doar un bun prieten al ei.

„Eu nu m-am intalnit niciodata cu Andrei si cu Robert in acelasi loc si nu este nicidecum vorba despre asa ceva. Eu, pentru Andrei, am un respect incomensurabil pentru artistul care este, pentru omul care este, pentru sufletul pe care il are si atat. Ne intalnim la Nea Marin si aici se termina povestea. Noi ne intalnim de cele mai multe ori la Nea Marin, la emisiuni sau la diverse evenimente. Andrei este un om extraordinar si il iubesc intr-un fel prietenesc si amical. Ne intelegem foarte bine. Ii iubesc si pe Liviu, si pe Andrei, ii iubesc impreuna. Sunt doi oameni extraordinari, ma intalnesc de ani de zile cu ei, facem lucruri extraordinare impreuna, dar nici vorba despre asa ceva. Normal ca si Robert, iubitul meu, ii cunoaste. Mi se pare si urat sa ma justific cu asa ceva. E ca si cum dau crezare eu. Andrei este frumos si fizic, si sufleteste, dar nu. In afara de interactiunea pe care o avem oricand ne intalnim, este foarte dragut. Adica, mie mi se umple sufletul cand ii vad pe amandoi pentru ca simt sufletul lor si stiu ca si ei il simt pe al meu, dar nu a fost nici macar loc de o gluma, de ceva, habar nu am. Baietii sunt extraordinari si ii iubesc, dar nu este vorba despre o iubire sentimentala, o iubire de cuplu. Este vorba strict despre relatia pe care am reusit sa o construim in timpul participarii noastre la diferite show-uri. Sunt norocoasa sa imi desfasor activitatea printre ei pentru ca sunt niste oameni extraordinari”, a spus Ruby, potrivit celor de la Antena Stars.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare