Vedete din Romania

Roxana Ionescu se ataseaza de copii

Roxana Ionescu crede ca s-ar atasa prea mult de copiii fara familie, asa ca se rezuma la a face micutilor din platoul emisiunii sale, relateaza Cancan. De cand lucreaza cu copiii, Roxana Ionescu a devenit extrem de sensibila la acest subiect. Poate mult prea sensibila. Vedeta a declarat ca a incercat de multe ori sa-si ia inima in dinti si sa mearga la un orfelinat, sa dea o mana de ajutor. Dar niciodata nu si-a facut suficient curaj. "Mi-e teama ca ar putea deveni mult prea dureros. Nu vreau sa fiu si chiar imi doresc sa ajut. Pesemne, la un moment dat, voi reusi", a declarat Roxana.

speciala

Pana atunci, insa, fosta Mama Natura incearca sa lege o relatie speciala cu micutii talentati care vin in platoul emisiunii pe care o prezinta, "Vreau sa fiu vedeta". Pentru ca este vorba despre copiii sarmani, Roxana face tot ce-i sta in putinta sa-i vada zambind. Nu o data le-a cumparat jucarii , dulciuri sau chiar le-a dat bani care sa acopere o mica parte din neajunsurile de zi cu zi. Cert este ca fosta asistenta a lui Dan Negru reuseste sa devina febletea micilor concurenti, intr-un timp record, spre surprinderea intregii echipe de productie. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului