Vedete din Romania

#nunta roxana ciuhulescu #roxana ciuhulescu de marita #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu se marita maine! A planuit totul in mare secret

Roxana Ciuhulescu se marita maine, insa nu a dorit ca aceasta informatie sa fie publica. Vedeta a planuit totul in mare secret, insa cu doar o zi inainte de marele eveniment adevarul a iesit la iveala.

 

Vedete in varsta de 39 de ani si-a refacut viata dupa un divort sfasietor si este gata sa spuna din nou “Da”, barbatului care i-a readus zambetul pe buze si cu care va avea al doilea copil.

In urma cu 8 luni vedeta divorta de fostul sot cu care are o fetita pe nume Ana. La doar cateva luni de la separare Roxana a cunoscutu un alt barbat care a cucerit-o rapid. Este vorba despre presedintele Clubului Off-road Bucuresti CORB44 Adventure. Acesta a reusit sa o faca din nou fericita pe Roxana si, mai mult, sa-i indeplineasca una din cele mai arzatoare dorinte, si anume, aceea de a avea al doilea copil.

Viata vedetei s-a schimbat intr-un ritm alert si nimeni nu se astepta ca aceasta sa se recasatoreasca. Pe asta a mizat si Roxana cand a decis sa tina totul secret. Vedeta este insarcinata in al doilea trimestru si a decis sa faca un pas important in viata ei. Aceasta va avea maine cununia civila la care sunt invitate doar persoane foarte apropiate, potrivit wowbiz.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului