Vedete din Romania

# roxana ciuhulescu iubita #Roxana Ciuhulescu divort #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu, o noua relatie la doar o luna de la divort

Prezentatoarea Tv Roxana Ciuhulescu a anuntat in urma cu o luna, pe pagina sa de Facebook, ca divorteaza de sotul sau dupa 10 ani de casnicie.

Vestea a socat pe toata lumea, mai ales ca Roxana si sotul sau au pozat mereu in cuplul perfect si fericit. Se pare ca realitatea era insa cu totul alta.

Vedeta a marturisit ca nu mai avea o relatie buna cu sotul sau de mai multi ani, insa a preferat sa ramana in aceasta casnicie de dragul copilului. Acum insa este hotarata sa fie fericita sa sa inceapa chiar o noua relatie.

"Încep din nou să gust din fericire pentru că am admis că nu am fost fericită. Am mimat fericirea, am încercat să salvez ce era de salvat. Eu am trecut peste toate, sunto femeie suficient de puternică şi am dreptul la fericire. Lucrurile se fac toate la timpul potrivit, Atunci mi s-a umplut paharul. Îmi doresc să îmi refac viaţa, doar n-o să mă călugăresc. Când o să se întâmple să mă îndrăgostesc o să vă anunţ(...) Pe lângă off-road merg în fiecare săptămână la sală: fac gimnastică, înot. Eu sunt şi organizator în Campionatul Mondial de culturism şi fitness"
, a spus Roxana Ciuhulescu în emisiunea ”Răi da’ Buni”

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare