Vedete din Romania

# roxana ciuhulescu insarcinata # roxana ciuhulescu iubit #roxana ciuhulescu

Roxana Ciuhulescu este insarcinata. Ce sex va avea bebelusul

Roxana Ciuhulescu este insarcinata pentru a doua oara.  Prezentatoarea TV a facut anuntul pe o retea de socializare, dupa ce in urma cu cateva saptamani au aparut zvonuri ca va deveni din nou mama.

Roxana a divortat de sotul sau la sfarsitul anului trecut. La doar doua luni de la despartirea a anuntat ca iubeste din nou. Acum, realizatoarea TV este insarcinata si spune ca urmeaza si o nunta.

"Finalul anului m-a surprins indragostita si gravida

2017 a fost pentru mine un an de agonie și extaz. Prima jumătate de an era să dau în depresie….decesul bunicii, boala, divorțul, mutarea. Dacă cineva mi-ar fi zis că 2017 se va încheia fericit pentru mine, aș fi zis că bate câmpii! Să intru în 2018 cu iubire, armonie și … logodită, ce puteam visa mai mult?Dar nu aduce anul ce aduce ceasul….

Finalul anului m-a surprins îndrăgostită lulea și – cel mai important! –  iubită. …ahh, era să uit  și „umpic” gravidă. Da! –  voi deveni mămică pentru a 2-a oară, iar fetița mea, Ana Cleopatra, va avea – în sfârșit –  un frățior! Deși eram pregătiți pentru orice tratament care ne-ar fi ajutat să concepem acest copil, iată că, surprinzător, acest lucru s-a întâmplat natural. Ani de zile mi-am dorit și m-am chinuit să aduc pe lume un al 2-lea copil, însă întotdeauna Dumnezeu le potrivește când și cu cine trebuie, nu? Nimic nu este întâmplător! Cu toții suntem extrem de fericiți și ne dorim ca acest copil să se nască sănătos. Așa că acest an ne vom bucura de un dublu eveniment: căsătorie & botez.
Doamne Ajută!”, a anunțat Roxana Ciuhulescu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare