Vedete din Romania

#roxana blenche #sarcina #ghinionista

Roxana Blenche, primele declaratii despre sarcina. “Sunt una dintre ghinionistele alea”

Roxana Blenche, fosta concurenta de la Chefi la Cutite, este insarcinata, iar vestea a suprins pe toata lumea, deoarece aceasta nu-si expuna viata privata.

 

Peste doar cateva luni, Roxana Blenche si Catalin Bucur vor deveni parinti si, desi se simte rau, fosta concurenta de la Chefi la Cutite este foarte incantata ca va fi mama.

”Fizic ma simt oribil. Am avut stari de rau, sunt una dintre ghinionistele alea si sunt in continuare, vomit foarte des, chiar mi-e super rau, am avut si cateva zile cand am fost la spital sa-mi faca perfuzii ca nu puteam sa mananc absolut nimic. Avand in vedere ca lucrez si in bucatarie, cred ca asta e cea mai mare tragedie, dar in schimb suntem super fericiti si aia e, orice lucru minunat are si un sacrificiu, iar la mine asta e acum, mancarea . Sunt in trei luni, sunt inca la inceput. Medicul spune ca pana la trei-patru luni sunt starile de rau si dupa gata, abia astept, numar orele ( rade). Ne-am dorit foarte mult sa devenim parinti, a fost totul planificat. Cum i-am dat vestea? Pai a fost si el de fata, a aflat singur vestea. Ne-am dorit, oarecum era de asteptat, nu a fost ceva ce sa ne ia prin surprindere, cum se intampla la alte cupluri. Ne-am dorit, am vrut sa se intample, am fost super fericiti. Dupa in familia au inceput pariurile, ce o sa fie, fetita sau baiat, cred ca asta e de fapt cel mai amuzant: <>, a spus Roxana Blenche, pentru Spynews.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare