Vedete din Romania

#Rona Hartner operatie #vedete intern #rona hartner #showbiz

Rona Hartner, mesaj de pe patul de spital

Rona Hartner s-a internat in spital si se pregateste de operație! Actrița a suferit o fisura de menisc si are peroneul fracturat dupa o accidentare la show-ul Uite cine danseaza.

„Ma operez la menisc. Am zis ca va trimit imagini din spital. Se spunea, era vorba ca eu cica nu as fi in spital. Greseala totala. Cum sa nu fiu in spital daca eu chiar trebuie sa ma operez. dar am foarte mare incredere si ma simt foarte bine. Se pare ca cea mai grea este recuperarea de dupa, asa ca si daca as vrea sa fiu la Uite cine danseaza nu pot”, a spus Rona Hartner, care a slabit 13 kilograme intr-o luna.

“Am avut dureri, dar nu le-am dat importanta, insa ieri dimineata m-a durut piciorul foarte tare si am decis sa merg la medic. Bine am facut, pentru ca medicul a descoperit ca am meniscul rupt si aceasta problema se rezolva doar cu operatie. imi pare rau ca trebuie sa renunt la competitie din aceasta cauza, dar ma bucur ca am putut prezenta valsul din editia a patra si am incheiat pe primul loc.

Nu as fi vrut pentru nimic in lume sa pierd valsul de data trecuta, parca a fost dat de la Dumnezeu. E o surpriza totala pentru mine, nici acum nu-mi vine sa cred. O sa vin in platou la fiecare editie, sa-i sustin pe Andrei si noua lui partenera. Voi fi alaturi de ei, le voi face galerie si imi doresc sa ajunga in finala si sa castige aceasta competitie", a afirmat Rona Hartner, potrivit paginademedia.ro, la sfarsitul saptamanii trecute.

 


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului