Vedete din Romania

#emisiune #actrita #rona hartner #simona gherghe

Rona Hartener, scoasa din minti de Simona Gherghe

Realizatoarea emisiunii "Acces Direct", Simona Gherghe, a inceput sa isi supere tot mai multi invitati. De aceasta data, este vorba despre actrita si cantareata Rona Hartner.

Invitata in cadrul emisiunii "Acces Direct" pentru a vorbi despre concursul "Te cunosc de undeva" si despre planurile sale de viitor, Rona Hartner s-a enervat la culme, dupa ce echipa emisiunii a difuzat un material cu un episod din 1990, in care parlamentarul Corneliu Vadim Tudor a acuzat-o pe actrita ca ar fi avut o relatie cu Emil Constantinescu.

Rona Hartner a parasit imediat emisiunea, iar la cateva ore a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj in care a explicat gestul sau si i-a transmis un mesaj dur realizatoarei TV Simona Gherghe.

"Motivul adevarat este ca in acel extras de emisiune eu am avut replici care au fost taiate. Iar montajul pe care l-a prezentat ea era trunchiat! Ce vroia? Sa stau sa ascult inca odata cum ma injura?! [...] Si daca este atat de tare, sa tina singura si restul emisiunii, ca nu are nevoie de artisti pe la ea! Se poate vorbi si despre altceva! Barfe vor exista intotdeauna!"

Simona Gherghe a supus-o si pe Ozana Barabancea unui astfel de episod, care s-a enervat dupa ce prezentatoarea a incercat sa abordeze un cu totul alt subiect decat se discutase initial.

Sursa foto: wikipedia.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare