Vedete din Romania

#romanita iovan #sarcina #intrerupere #egipt #iulian gogan #moarte

Romanita, la un pas de moarte

Viata Romanitei Iovan pare sa fie un carusel. Dupa ce toata lumea o credea fericita alaturi de Adrian Iovan , creatoarea de moda a surprins opinia publica divortand, la sfarsitul anului trecut.

S-a consolat repede in bratele avocatului Iulian Gogan , caruia a fost la un pas de a-i oferi un urmas. N-a fost sa fie, fatul murind, insasi viata designerului fiind pusa in pericol.

Pierderea sarcinii, insa, s-a dovedit a fi cea mai mica dintre problemele creatoarei de moda. Chiar viata acesteia a fost pusa in pericol, conform CanCan.

In urma cu putin timp, Romanita, proaspat despartita, a plecat in vacanata cu iubitul, avocatul Iulian Gogan, in Egipt. Totul a fost frumos pana cand, la intoarcerea in tara, a inceput cosmarul.

Pentru ca se simtea rau, Romanita a facut o vizita la ginecolog, unde a aflat cu stupoare ca norocul fusese de partea sa, lururile putand lua o intorsatura greu de imaginat. Desi fatul murise, ea a trecut pe langa nenorocire.

Fatul murise de doua saptamani

"In momentul in care a ajuns la doctor, sarcina se oprise din evolutie de aproximativ doua saptamani, o perioada foarte mare in aceste cazuri. Fatul mort de atata timp ar fi putut provoca o infectie grava si, probabil, s-ar fi ajuns, Doamne fereste!, la septicemie ", a declarat tabloidului o sursa apropiata vedetei.

"Romanita a fost extrem de norocoasa din acest punct de vedere. Cu toate acestea, pierderea sarcinii i-a provocat o suferinta teribila. Isi dorea enorm acest copil, iar motivele sunt clare - bebelusul ar fi fost o incununare a iubirii dintre ea si Iulian si, in primul rand, micutul Albert ar fi avut fratiorul multdorit", a declarat aceasta.

Conform calculelor, sarcina a incetat sa se mai dezvolte in perioada in care Romanita si Iulian se relaxau in Egipt. Din punct de vedere medical, au existat mai multi factori care ar fi putut genera aceasta tragedie. Pe de o parte, istoricul medical al creatoarei care, potrivit surselor, a pierdut mai multe sarcini inainte de Albert, iar pe de alta, varsta, 44 de ani.

In plus, in ciuda avertismentelor specialistilor, Romanita a calatorit cu avionul, un alt factor care ar fi putut determina un astfel de deznodamant.

Zvonurile despre pierderea sarcinii au inceput inca din data de 20 ianuarie si au fost confirmate la scurt timp de catre fostul sot al Romanitei, Adrian Iovan. In ciuda tragediei, numarul din februarie al revistei Tabu o prezinta insarcinata pe coperta si contine un pictorial si un interviu in care sarcina este subiectul principal.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare