Vedete din Romania

#magiun #afacere #agricultura #romanita iovan

Romanita Iovan se apuca de agricultura

Romanita Iovan se reprofileaza. Pe timp de criza, creatoarea de moda s-a hotarat sa se apuce de agricultura. Astfel, femeia si s-a apucat sa faca tuica, magiun sau compoturi naturale.

Romanita si-a cumparat o livada de 10.000 mp in localitatea Musatesti, judetul  Arges pentru a incepe o afacere bazata pe produsele bio. Pentru inceput, artista vrea sa se axeze pe mere si prune.

"Ideea mi-a venit spontan. Am ajuns in acea zona rurala si am vazut ca are si potential turistic, si potential agricol. Am cumparat livada, iar proiectul il vom dezvolta din toamna. Pana atunci, ne informam si noi despre tot ceea ce presupune acest tip de afacere. Acele plantatii de pruni si meri nu au mai fost tratate chimic de ani buni, deci e mediul propice pentru a face agricultura bio", a declarat Romanita Iovan pentru ziarul Click!

Creatoara de moda este foarte increzatoare in proiectul ei si se simte pregatita sa concureze chiar cu celebrul magiun de Topoloveni . De altfel , artista este la randul ei o mare consumatoare a produselor naturale si o fana a fenomenului bio.

"Ne-am propus sa construim si sere de legume, din fructe sa facem magiun, sucuri, compoturi si apoi sa livram, la domiciliul clientilor, cosuri cu aceste delicatese. Mai mult ca sigur, produsele vor purta numele meu", a mai precizat creatoarea de moda pentru aceeasi publicatie.

Designerul a explicat ca, desi incepe aceasta afacere in care pana acum a investit aproape 50.000 de euro, asta nu inseamna ca renunta la proiectul cu hotelul. "Ideea de a construi un hotel se afla inca in picioare", ne-a asigurat ea.

Romanita Iovan a intrat in afaceri la 26 ani. Investitiile imobiliare si casa de moda pe care o detine i-au adus vedetei venituri considerabila. In 2008, Romanita isi estima averea la 13 milioane de euro.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare