Vedete din Romania

#laurette #mihaela radulescu #inna #showbiz #vedete intern

Romania nu mai e de nasul lor? 3 dive care si-au luat casa in strainatate

Multe dintre vedetele de la noi nu se mai multumesc cu putin. Cand au bani si isi permit isi cumpara rapid cate o casa peste hotare. In vreme ce unele stau mai mult peste granita, altele vor sa aiba propria locuinta pe timpul vacantei. Iata cine pare sa se fi saturat de Romania:

Inna

Inna are in ultima vreme mai mult succes peste hotare decat la noi. Sa fie vorba poate si de tarifele exorbitante pe care, ca orice diva care se respecta, le impune pentru prestatiile sale? Se vorbeste ca solista incaseaza cate 5.000 de euro pentru trei sferturi de ora de cantat. De aceea, Inna are mai mult concerte in afara tarii. De curand, artista a incheiat un turneu in Mexic, cel de-al patrulea pe care il sustine in aceasta tara. "Stiti de ce m-am intors in Mexic? Nu pentru ca il iubesc, ci pentru ca-l ador. Multumesc Mexic! Te iubesc! Se spune ca nu exista loc mai frumos!", le-a declarat ea fanilor. Si pentru ca a devenit tot mai apreciata acolo, Inna planuieste sa isi ia chiar si o casa. Cel putin asta le-a spus prietenilor, potrivit wowbiz.ro.

Nu ar fi prima casa pe care si-o cumpara in afara tarii. In 2011, Inna si-a luat o vila la marginea Parisului pe care a platit aproape un milion de euro.

Citeste si:

Razvan Fodor da sfaturi in dragoste. La ce teste si-a supus sotia inainte sa o ceara!

Marea finala MasterChef, in seara asta. Ce urmeaza dupa?

Mihaela Radulescu

Cu un apartament luxos la Monte Carlo, in valoare de 12,5 milioane de euro, s-a ales si Mihaela Radulescu de pe urma divortului de omul de afaceri Elan Schwartzenberg. De cand nu mai are emisiuni TV, diva este mai mult plecata din tara. Intrucat a obtinut statut de rezident in Principat, Mihaela este obligata oricum sa petreaca acolo cel putin 6 luni pe an, altfel isi pierde rezidenta.

Din apartamentul sau, Mihaela are priveliste la mare si la micul golf, unde ancoreaza cele mai scumpe iacht-uri din lume.

Laurette

Insa si Laurette, una dintre cele mai exotice vedete de pe plaiuri mioritice, a decis de curand ca Romania nu-i mai ofera ceea ce-si doreste, asa ca a decis sa isi faca bagajele si sa plece definitiv in America. Deocamdata, mulatra pleaca pentru cateva luni in Florida, impreuna cu fetita ei, ca sa vada daca reuseste sa se acomodeze. In tot acest timp, cantareata vrea sa isi caute o casa.

Surse foto: innaofficial.wordpress.com, agentiadepresamondena.com, innaofficial.wordpress.com, realitatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare