Vedete din Romania

#vedete intern #inna #catrinel menghia #madalina ghenea #romance topuri internationale

Romance care au cucerit cele mai mari topuri din lume

Sunt celebre, frumoase si inteligente, iar cu aceste atuuri cateva romance au reusit sa se remarce nu doar in tara noastra, ci si pe marile scene ale lumii. Iata cateva dintre romancele care au reusit sa cucereasca intreaga lume si sa strecoare in cele mai ravnite topuri din lume.

1. Madalina Ghenea

Manechinul Madalina Ghenea a devenit cunoscuta pe plan international dupa ce a reusit sa ajunga pe marile podiumuri de moda din lume, dar si prin prisma relatiilor amoroase pe care le-a avut cu barbati celebri de la Hollywood, precum Leonardo DiCaprio sau Gerard Butler.

Acum, Madalina Ghenea este si mai fericita de ascensiunea rapida pe care a avut-o, dupa ce a reusit sa bifeze unul dintre cele mai ravnite topuri din lume.

Ea a fost desemnata, de curand, una dintre cele mai frumoase femei din lume, intr-un clasament realizat de "World Actuality". Madalina ocupa locul 3 in acest top alaturi de vedete precum Aida Dapo, din Bosnia, care ocupa locul 1, si rusoaica Irina Shayk, care se afla pe locul 2.

Prin aceasta performanta, Madalina Ghenea a reusit sa surclaseze frumuseti precum Megan Fox (6), Adriana Lima (21), Monica Bellucci (22) si Eva Mendes (44).

2. Catrinel Menghia si Elena Baguci

Fotomodelele Catrinel Menghia si Elena Baguci au fost si ele selectate printre cele mai frumoase 20 de topmodele din lume de renumita revista "Sports Illustrated".

Catrinel Menghia, in varsta de 25 de ani, este unul dintre cel mai bine cotate manechine din lume datorita numeroaselor sale colaborari cu reviste celebre, precum Elle, Glamour, FHM, Maxim si GQ, dar si pentru spoturile publicitare pe care le-a facut pentru Peroni si pentru casa de moda Emporio Armani.


Elena Baguci, 24 de ani, a devenit cunoscuta peste hotare dupa ce a colaborat cu designeri faimosi precum Louis Vuitton, Missoni, Versace, Givanchy.


3. Inna

Cantareata Inna si-a facut un debut fulminant in tara noastra, insa romanii nu s-au putut bucura prea tare de prezenta artistei, deoarece ea a intrat rapid in vizorul marilor producatori de muzica din strainatate. In anul 2010, la doar 23 de ani, Inna a reusit sa ocupe primul loc in Topul Billboard, la sectiunea Hot Dance Airplay, cu melodia "Hot".

Pe langa acest titlu, Inna a cucerit si alte clasamente importante din Spania, Olanda si Belgia.



Sursa foto: realitatea.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare