Vedete din Romania

#licitatie #rochii #john travolta #printesa diana

Rochiile printesei Diana vor fi scoase la licitatie

Casa Kerry Taylor va scoate la licitatie zece dintre rochiile care au apartinut printesei Diana. Valorea totala a acestora se ridica la suma 694.000 de euro. Licitatia se va desfasura la Londra in data de 19 martie.

Rochiile au fost cumparate initial de Maureen Rorech Dunkel, o femeie de afaceri din Florida, de la o licitatie ce a avut ca scop sustinerea activitatilor umanitare intreprinse de printesa Diana. Ulterior, dupa ce Maureen si-a declarat falimentul, 14 dintre aceste rochii au fost scoase, in 2012, la o licitatie ce a avut loc in Canada, insa doar patru dintre acestea au fost vandute, din cauza pretului de pornire foarte mare.

"Unele dintre rochii au fost purtate la vizite oficiale in Austria, Australia, Brazilia, India, Coreea de Sud si Statele Unite ale Americii", a precizat casa de licitatii.

Piesa de rezistenta a licitatiei va fi rochia pe care printesa Diana a purtat-o la o receptie la Casa Alba, in 1985, cand a dansat cu actorul John Travolta.

"Una dintre cele mai importante piese este o rochie de catifea de culoare albastru inchis, purtata la o cina oficiala la Casa Alba, organizata in onoarea printesei de presedintele Ronald Reagan, pe 9 noiembrie 1985. Atunci, printesa Diana a dansat cu John Travolta, pe «You Should be Dancing»", a adaugat casa de licitatii.

Sursa foto: new.profm.md
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului