Vedete din Romania

#anda adam #catrinel menghia #madalina ghenea #bianca dragusanu #rivalitati vedete

Rivalitati acerbe in showbiz. Iata motivele de cearta intre vedete

Rivalitate exista in orice domeniu de munca, mai ales atunci cand la mijloc este vorba si despre notorietate sau beneficii financiare. De aceste conflicte nu putea sa scape nici lumea mondena, unde rivalitatea, scandalurile si invidia sunt la ordinea zilei. Iata cateva vedete care sunt rivale si care sunt motivele lor de cearta.

1. Connect-R si Matteo

Cantaretii Connect-R si Matteo se afla in relatii tensionante de mai multe luni, desi intre cei doi exista o prietenie de mai bine de 14 ani. Matteo l-a acuzat in urma cu cateva luni pe Connect-R de furt intelectual pentru piesa "Da-te-n dragostea mea".

Desi parea ca acest conflict se stinsese, Matteo a facut recent niste declaratii prin care sustine ca nu a uitat inca acest incident si ca relatia sa cu Connect-R nu va mai fi niciodata aceeasi.

"Am in continuare un gust amar, mi-a facut o faza urata rau de tot. Nu va mai putea fi niciodata intre noi ce a fost inainte. Ce pretentii as mai putea avea de la el? Nici macar nu pot sa ii cer bani ca mi-a furat ideea de melodie, desi ori el, ori cineva din anturajul lui a lasat sa se inteleaga ca eu as fi fost platit. Nu e nimic adevarat. Cand ne vedem schimbam doua-trei vorbe, dar despre piesa nimic, e un subiect tabu. A fost cea mai mare dezamagire pentru mine”, a declarat Matteo pentru wowbiz.ro.

2. Catrinel Menghia si Madalina Ghenea

Fotomodelele Catrinel Menghia si Madalina Ghenea se bucura amandoua de un real succes peste hotare, insa, se pare, ca intre cele doua exista o rivalitate tacita in ceea ce priveste dorinta acerba de afirmare.

Desi ambele au cunoscut succesul in Italia, cele doua vedete nu par destul de prietenoase una cu cealalta, iar de fiecare data cand se intalnesc doar isi zambesc politicos.

Catrinel Menghia a reusit deocamdata sa cucereasca Italia si, mai nou, America, datorita reclamei la Fiat Abarth, dar si rolului din celebrul serial "CSI – Crime si Investigatii”.

Madalina Ghenea a reusit si ea sa se afirme in cinematografie, cu rolul primit in serialul italian "Borgia", iar in America a devenit cunoscuta prin prisma relatiilor pe care le-a avut cu actorii Gerard Butler si Leonardo DiCaprio.


3. Anda Adam si Bianca Dragusanu

Desi cele doua dive ale showbizului romanesc au negat intotdeauna ca intre ele ar exista o rivalitate, replicile taioase pe care si le-au aruncat una alteia in ultimele luni au aratat exact contrariul.

Marul discordiei intre cele doua pare sa fie nimeni altul decat Victor Slav, fostul iubit al AndeiAdam si actualul sot al Biancai Dragusanu.




Sursa foto: viva.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului