Vedete din Romania

#slabit #rita muresan #dieta slabit #dieta Rita Muresan

Rita Muresan a dezvaluit secretul slabirii sale miraculoase

Creatoarea de moda Rita Muresan acumulase in ultimii ani peste 40 de kilograme un plus. Desi a incercat ani la rand numeroase diete, vedeta nu a reusit sa slabeasca nici macar un kilogram, ci, din contra, parca lucrurile mergeau din ce in ce mai rau.

Totusi, dupa o absenta de cateva luni, Rita Muresan a socat pe toata lumea cu ultima sa aparitie. Se pare ca ea a gasit in sfarsit reteta slabirii rapide.

Rita Muresan arata acum senzational, revenind la formele sale de manechin din tinerete intr-un timp-record. In plus, dupa indelungi insistente, creatoarea de moda a dezvaluit si dieta sa miraculoasa.

"I-am dat porunca organismului meu, pana la ultima celula, ca sa slabeasca. Desi cei care ma cunosc stiu ca eu nu tin ranchiuna, am facut pace cu toata lumea din jur si am acceptat trecutul. Mai am de lucru la iertarea mea. Toata lumea ma intreaba cum am slabit.

Va spun ca nu am avut o reteta anume. Le-am tinut pe toate, am facut tot si ceva din astea a mers. Aaaaa, pot sa spun ca de cateva luni am renuntat la carne si ca mananc doar peste si fructe de mare, care imi plac mai mult. Poftesc uneori la carne.  Dar nu cred ca este din alimentatie. Inainte sa merg in Peru (n.r. - unde vedeta a stat zece zile izolata intr-un grup de samani, pentru a se regasi) am mancat 40 de zile doar frunze si am pus pe mine 10 kilograme. Cred ca dupa ce accepti ceea ce se intampla cu tine si nu mai lupti cu inversunare, nu ma tii diete, organismul se regleza de la sine", a declarat Rita Muresan pentru wowbiz.ro

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului