Vedete din Romania

#irinel columbeanu #amant #monica columbeanu

Richard, despre Moni: "A fost initiativa ei sa ne sarutam"

Presupusul amant britanic al monica columbeanu continua seria de dezvaluiri despre relatia pe care sustine ca a avut-o cu sotia lui Irinel. moni ar fi initiat primul sarut, sustine Richard.

Avocatul englez a povestit pentru "Acces Direct" cum a cunoscut-o pe Moni in barul unui hotel si a agatat-o la plecare: "M-am dus la ea si am intrebat daca imi da numarul ei de telefon. Am fost surprins de faptul ca ea mi l-a dat. Am facut schimb de numere de telefon si apoi ne-am dat cateva SMS-uri".

Richard (29 de ani) a aflat de pe internet ca Moni este casatorita si are o fetita inainte de a se vedea cu ea a doua oara, in barul aceluiasi hotel.

"Am stat putin in fata casei ei si ne-am sarutat. A fost initiativa ei, pentru ca in acel moment stiam ca e casatorita. Nu purta verigheta, dar am vorbit despre familia ei si m-am gandit ca nu se va intampla nimic intre noi. Eu eram fericit ca puteam sa o conduc acasa si sa ne strangem mainile, cum spunem noi englezii", a declarat Richard.

Relatia ar fi durat trei luni, potrivit spuselor lui Richard. Cei doi au pastrat legatura prin SMS, pana cand Monica a decis sa nu-i mai raspunda. 

Richard, amantul lui Moni?"Am petrecut clipe minunate cu ea, cand era in Romania ne dadeam si cate 20 de SMS-uri pe zi. La un moment dat, Monica a devenit foarte rece, si-a luat o atitudine aroganta. Daca nu ii convenea ce spuneam, nu mai vorbea cu mine cate doua ore. Spunea ca presa o obliga sa-si pastreze aceasta imagine de femeie dura. Imi pare rau pentru sotul ei, Irinel, dar a trebuit sa spun adevarul", a mai spus "amantul".

 

Citeste si

Amantul Monicai Columbeanu se destainuie

Moni, catre Richard: "Nu inteleg cum cineva ca tine crede ca poate sa fie cu cineva ca mine?"

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului