Vedete din Romania

#corina chiriac #andreea spataru #national tv

Restructurari la National TV: Andreea Spataru ramane fara slujba

La National TV , anul 2009 incepe cu concedieri . Andreea Spataru este prima vedeta disponibilizata de postul tv, care planuieste si alte concedieri in primele doua luni ale noului an.

Andreea Spataru, care asteapta un copil, este in vacanta pana pe 12 ianuarie, data in care va afla daca i se va mai prelungi contractul. Surse din interiorul postului sustin ca vedeta nu va fi crutata.

"Nu stiu acum ce as putea face daca n-as mai lucra la National TV, n-am o solutie de azi pe maine. Sigur, discutii generale am mai avut cu diferite ocazii, insa n-am niciun angajament ferm din partea altei televiziuni. Sunt gravida, dar asta nu ma impiedica sa lucrez. Mi-ar placea si vreau sa-mi continui cariera in televiziune" a declarat Andreea pentru Ziarul Ring.

Emisiunile cu viitor cert sunt "Sa v-amintiti duminica", emisiunea de weekend prezentata de Corina Chiriac , si reality show-ul "Iubiri interzise". Sub semnul intrebarii sunt productiile "Voua" si "Automobile".

Se pare ca, dupa ce a preluat postul tv N24, Dinu Patriciu va prelua si National TV in luna martie. Pana atunci, costurile vor fi reduse cat mai mult si multi angajati vor fi disponibilizati , cu speranta ca ar putea sa revina in primavara.

Revelion de criza

Programul de Revelion a fost si el afectat de reducerile bugetare. National TV a ales sa produca un program plin de manele, dar solistii nu au fost platiti cu nimic.

"Chiar daca din fata televizorului s-a putut interpreta ca manelistii au platit televiziunilor sa apara in programele de revelion, ei n-au fost platiti si nici n-au platit pentru aparitie, cel putin in cazul National TV. Majoritatea manelistilor s-a simtit onorata de invitatie", au precizat aceleasi surse din interior. 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare