Vedete din Romania

#scandal Andreea Balan #vedete intern #showbiz #keo #andreea balan

Replici acide intre Keo si Andreea Balan: "Nu stii nici macar sa canti pe note"

Cand ai epuzat subiectele de scandal, nascocesti pana gasesti. La nivelul acesta par sa fi ajuns Andreea Balan si Keo, la un an de cand s-au despartit. Motiv de scandal de aceasta data a ajuns o pianina de 3.000 de euro.

Potrivit libertatea.ro, cei doi fosti parteneri isi disputa instrumentul muzical pe care il aveau in vila pe care si-au construit-o impreuna.

"Ce-ti trebuie tie pian, ca oricum nu stii sa canti la el?! Tu nu stii nici macar sa canti pe note!", i-a fi strigat Keo fostei sale iubite. "Imi trebuie la repetitii! O merit dupa ce m-ai inselat cu nerusinare!", ar fi post, potrivit jurnalistilor Libertatea, replica Andreei Balan.
Pianina, care apare si intr-un filmulet postat de blondina pe site-ul sau de socializare, ar fi fost primita cadou de Keo de la mama sa. "Este cumparata din banii de la familia mea. Si a costat 3.000 de euro", a povestit Keo unor apropiati. Cu toate acestea,  Andreea se pare ca a fost cea care a castigat in urma conflictului, pentru ca deocamdata pianina buclucasa a ramas la ea.

CITESTE SI:
Tudor Chirila e grav bolnav. I s-a interzis sa mai cante
Arsenie Boca: Bucurestiul va fi sters de pe fata pamantului
Azi e vineri, 13! Ce spun superstitiile!

Sursa foto: spynews.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului