Vedete din Romania

#stefan banica jr #lavinia parva #relatie Stefan Banica #picanterii Lavinia Parva

Relatia Laviniei Parva cu Stefan Banica Jr scoate la iveala picanterii din trecutul artistei

Cantareata Lavinia Parva este in centrul atentiei mass-media in aceste zile, toate publicatiile de tip tabloid necontenind cu detalii care mai de care mai picante din viata vedetei. Toata aceasta mediatizare a aparut imediat ce Lavinia Parva si Stefan Banica Jr au recunoscut oficial ca au o relatie.

Pentru ca scandalul vinde, tabloidele se inghesuie sa afle cat mai multe informatii care ar putea sa o puna pe vedeta intr-o lumina proasta, pentru a starni interesul cititorilor.

"Lavinia se imbraca prost si era urata"

Dupa ce Lavinia Parva, Stefan Banica Jr si fosta sotie a acestuia din urma, Andreea Marin, au refuzat sa mai comenteze pe tema acestui subiect, au iesit la iveala alti doritori de notorietate.

Marius Baldovin, cantaret de muzica etno si prietenul din copilarie al artistei, a facut recent cateva dezvaluiri din trecutul vedetei care nu sunt tocmai de lauda. Acesta a pus-o intr-o lumina proasta pe Lavinia, descriind-o in termeni destul de duri.

"Avea 17 ani atunci cand am cunoscut-o. Avea bube pe fata, era o fata simpla si fara prea mare talent. Falsa si mereu imi spunea Dan Junioru ca trebuie sa ii puna ecouri pe piesa. Lavinia spunea la acea vreme ca isi doreste sa ajunga si ea ceva in viata. Era vai si amar de ea, se imbraca prost. Mie nu imi placea de ea, era urata [...]", a declarat Marius Baldovin pentru "Ziarul Ring".



De asemenea, cantaretul a dezvaluit ca Lavinia Parva a avut chiar un iubit care era la inchisoare in acea vreme si ca el nu crede in sinceritatea sentimentelor Lavinei fata de Stefan Banica.

"Nu cred in iubirea asta a lor. Mai mult de un an nu-i vad impreuna. Banica poate ca simte ceva pentru ea, dar ea sigur vrea sa se lanseze, ca nu s-a mai auzit de ea. Cred ca vrea sa devina cunoscuta prin scandal", a mai spus cantaretul.

Lavinia Parva, la un pas sa ramana corigenta

Si pentru ca tot suntem la capitolul marturisiri, jurnalistii de la wowbiz.ro au incercat si ei sa afle cat mai multe informatii din trecutul artistei.

Acestia au aflat ca vedetei nu i-a placut prea mult scoala si ca avea note foarte mici, multe absente, fiind chiar la un pas sa ramana corigenta, notele sale preponderente fiind de 2, 3, 6 sau 7.

Criticata de fani

Odata cu pornirea acestui scandal, multi dintre fanii vedetei au intrat si ei in jocul presei. Acestia au trimis diverselor publicatii tabloide fotografii din concertele artistei.

Admiratorii Laviniei sustin acum ca look-ul pe care l-a afisat aceasta in ultima perioada este unul neingrijit, care nu o avantajeaza deloc.





Sursa foto: enational.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare