Vedete din Romania

#germania #operatie #adriana bahmuteanu

Refacuta dupa operatie, Bahmu vrea la coafor

Adriana Bahmuteanu se reface dupa operatia de extirpare a fibromului uterin cu spa, coafor si manichiura . Dupa interventia despre care medicii spun ca a a fost un succes, prezentatoarea tv va avea o scurta vacanta cu familia in complexul Europa Park din Germania.

Bahmu este fericita ca va putea avea din nou copii, dupa ce medicii i-au scos fibromul uterin. “Ma simt bine acum, sunt fericita ca am scapat de fibrom, iar medicii spun ca voi putea ramane din nou insarcinata. Il astept pe Silviu sa vina in aceasta dupa-amiaza in vizita la mine impreuna cu mama, Maximus si sora mea”, a declarat prezentatoarea pentru Libertatea.

Vedeta s-a declarat multumita de conditiile din clinica privata din Germania. "Serviciile din spital sunt incomparabile cu cele din Romania: am camera mea, superdotata, sunt atat de multe butoane in rezerva ca multe nici nu stiu la ce folosesc. In spital exista si un centru spa , iar maine, cand ma voi putea ridica din pat, o sa merg la coafor si la manichiura”, a adaugat Bahmuteanu.

Dupa ce va fi externata, Adriana Bahmuteanu va petrece doua saptamani de vacanta impreuna cu Silviu, Maximus, mama si sora ei intr-un hotel de lux din complexul Europa Park.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare