Vedete din Romania

#Most wanted artist #Fans Like Award #record impresionant #record #andra #niciodata sa nu spui niciodata

Record impresionant! Noul videoclip al Andrei, peste 1 million de vizualizari in 24 de ore VIDEO

La nici 24 de ore de la lansare, noul videoclip al Andrei „Niciodata sa nu spui niciodata” a strans peste 1 milion de vizualizari. Este o performanta incredibila pentru artistii din Romania.

 

Piesa a fost oficial lansata miercuri seara, la doar o luna dupa nasterea celui de-al doilea copil. La crearea videoclipului Andra a colaborat cu rapperul Carbon.

“Sunt foarte recunoscatoare pentru ca fanii mei au fost atat de receptivi la noul meu single. Piesa "Niciodata sa nu spui niciodata" este una speciala pentru mine, deoarece are un mesaj pozitiv și asta ma reprezinta, mai ales in acest moment din viata mea. Numarul mare de vizualizari ma ambitioneaza foarte tare, sper sa imi bat propriul record la urmatoarea lansare”, a declarat Andra.

Clipul piesei “Niciodata sa nu spui niciodata” urmareste povestea de dragoste dintre doi tineri, iar actiunea are loc în jurul unui ring de box.

“Surprizele pot aparea oricand, exact atunci cand nu te astepti, viata ti se poate schimba. Sufletul pereche te asteapta undeva, chiar daca ai impresia ca esti singur”, a explicat Andra.

Aseara Andra a fost prezenta la Media Music Awards organizat in Sibiu, unde i-a fost inmanat trofeul "Fans Like Award", dupa ce a primit cele mai multe voturi online pe pagina de Facebook a evenimentului, fiind considerata astfel cel mai iubit artist roman, dar si trofeul “Most wanted artist”.

Urmareste aici videoclipul “Niciodata sa nu spui niciodata” - Andra feat. Cabron

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului