Vedete din Romania

#reactii vedete #vedete #colectiv #club colectiv #victime colectiv # incendiu colectiv

Reactiile vedetelor in urma tragediei din Colectiv

Tragediea de vineri noapte, din clubul Colectiv, in urma careia au murit 30 de persoane si alte peste 150 au fost grav ranite, nu le-a lasat indiferente pe vedete. Acestea au fost profund marcate de suferinta si tragedia oamenilor si nu au ramas indiferente.

Cabral, a postat in aceasta dimineata un mesaj sfasietor pe pagina personala de Facebook.

"Scriu aici pentru ca nu stiu la cine sa apelez: o parte dintre victimele accidentului de la Colective sunt la spitalul Sfantul Pantelimon, dar despre ei nu se scrie nimic.
Trei dintre victime sunt in stare grava si din cate se pare este mare nevoie de ajutor specializat.
stie cineva unde trebuie vorbit astfel incat una dintre echipele internationale sa vina si aici?
Ajutor, va rog, ne mor prietenii!"

La o ora de la postarea primului mesaj, Cabral a postat un nou mesaj: "Dupa ce am tras semnalul de alarma s-au miscat treburile.
Acum o comisie mixta de medici, romani si francezi ii examineaza pe cei trei care sunt in pericol dupa accidentul de la Colective.
Ne-am bazat pe medicii de aici, care au facut treaba foarte buna, medicii straini care au venit au o experienta specifica foarte mare in ceea ce priveste arsurile si au venit cu un ajutor nesperat.
Multumesc pentru ajutor, sperantele noastre sunt alaturi de toti cei care sufera acum... "

Apoi a postat un alt mesaj sfasietor: "Roaga-te pentru Teo. Pentru Chelba. Pentru stefan Dan. Pentru Mumu. Roaga-te alaturi de noi pentru toti cei care duc acum cea mai grea lupta dintre toate.
Mi-e frica pentru ce va fi sa vie. "

Si alte vedete au reactionat dupa tragica intamplare.

"Adi Despot, respect Adi Despot.
Vreau sa tac si imi este foarte greu. Imi vine sa fac multe dar ma abtin. Dar pe asta nu pot sa o mai tin.
Adi Despot te respect! Esti mare. La fel sunt si toti cei care s-au intors in flacari sa salveze. Dar tu esti supravietuitor si sunt fericit ca traiesti. Nu vreau sa ma gandesc deloc prin ce ai trecut, doar la tot ce ai putea sa faci in viitor, pentru ca tu stii. Ai trait momentul ala din pacate.
Despre tot restul ma abtin pentru ca nu am nici un drept sa vorbesc despre asta, nu am fost acolo.
Condoleante", a scris Chef Florin Dumitrescu, pe contul lui de Facebook.

Actrita Oana Pellea a scris la randul ei un mesaj cutremurator pe Facebook: "Parerea mea... Cand mor oameni, intr-o astfel de tragedie, nu incape niciun comentariu. De nicio factura. Nici filozofica, nici religioasa. Se poate afla ce se putea face pentru ca aceasta tragedie sa nu aiba loc. Se poate afla ce se poate face pentru ca sa nu se repete. Se poate spune «Dumnezeu sa-i ierte», «Condoleante». Se poate spune «Cu ce pot ajuta» Dar a comenta... mi se pare... iertati-ma... lipsit de bun simt si de buna masura".

Smiley: "Ma rog pentru sufletele celor care au plecat aseara dintre noi si pentru cei care se zbat acum intre viata si moarte....doar pentru ca au vrut sa asculte MUZICA!"

Andreea Banica: "Sa aprindem o lumanare si sa ne rugam pentru tinerii morti in tragedia din Capitala....Dumnezeu sa-i odihneasca!Am ramas fara cuvinte...".

Paula Seling: "Gandurile si rugaciunile mele se indreapta catre victimele tragediei din clubul Colectiv, catre cei disparuti, cei aflati in agonie, cei ramasi cu imaginile cumplite in memorie, catre familiile tuturor. Dumnezeu sa va aiba in paza!"

Tudor Chirila: "Din pacate eu nu ma calific pentru a dona sange, asa ca tot ce pot face este sa dau share acestei mobilizari. Cred ca e important sa fim solidari cu victimele din Colectiv. Doamne ajuta!"

Andra: "Dumnezeu sa aiba grija de ei! Stiu ca am multi fani si prieteni, asa ca va rog, sa dam o mana de ajutor sa donam sange pentru cei care au nevoie!"

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului