Vedete din Romania

#deces Marin Moraru #reactii vedete #marin moraru #vedete

Reactiile vedetelor dupa moartea actorului Marin Moraru

Cunoscutul si indragitul actor Marin Moraru, s-a stins din viata duminica dupa-amiaza, in jurul orei 17:30, la Spitalul Elias, la varsta de 79 de ani. Actorul s-a luptat cu o boala grava pe care nu a putu s-o invinga.

Moartea acestuia a indurerat o tara intreaga. Colegii de scena sunt indurerati si nu le vine sa creada ca Marin Moraru nu se mai afla printre ei.

"Mor in ultimul timp mari personalitati artistice ale tarii. Au murit de curand Adrian Enescu, un mare compozitor, maestrul Beligan, mi-a murit si un coleg de promotie de la Targu-Mures, Mihai Gingulescu (...) Si iata ca a disparut si Marinus, un actor exceptional, de o discretie si de o delicatete extraordinare. Forma un cuplu cu sotia lui de invidiat si de respectat, oameni care si-au dedicat toata viata artei si teatrului. Ma refer mai ales Marinus, care niciodata n-a incercat sa iasa in fata, fiind unul dintre cei mai mari actori ai nostri. Regret din tot sufletul disparitia lui", a declarat Alexandru Arsinel, pentur stirileprotv.ro.

"Sunt inca sub imperiul unei profunde dureri pentru ca stiam de tot, de boala, pentru ca, dincolo de scena, noi am fost foarte prieteni, mai ales in ultimii 20 de ani. Am jucat impreuna, am facut calatorii impreuna, revelioane, ne-am distrat, am glumit. Vestea bolii lui a fost un trasnet pentru mine", a declarat actrita Florina Cercel.

"Nu exista cuvinte...a plecat un actor si un Om de Geniu! Marin Moraru. Dumnezeu sa-l odihneasca. Marinus...", a scris Oana Pellea, duminica, pe pagina personala de Facebook.

"Marin Moraru a fost unul dintre actorii luminosi care a marcat lumea teatrului si filmului romanesc decenii la rand, cum numai cei putini, atinsi de har o pot face. Din pacate, inca o stea a scenei ne paraseste. Ramanem fara o minte sclipitoare, un actor talentat cu un farmec aparte si un om care a fost mereu interesat si de viata cetatii. Ramas bun, Maestre!", a transmis si premierul Dacian Ciolos.

Sursa foto: libertatea.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare