Vedete din Romania

#avere Oana Zavoranu #deces Marioara Zavoranu #vedete intern #oana zavoranu #showbiz

Reactia socanta a Oanei Zavoranu: “Cea care a murit nu este mama mea, ci o straina”

La aflarea vestii ca mama sa s-a stins din viata, Oana Zavoranu a avut o reactie care a socat pe toata lumea. Bruneta a declarat ca Marioara Zavoranu este de fapt o straina, nu mama ei.

“Pana nu ma duc la spital si o vad moarta, nu cred ca a murit. Cea care a murit astazi nu e mama mea, e o straina. Mama mea a murit la nastere, cand m-a nascut pe mine, pentru ca nu m-a vrut. Faptul ca ea a murit e o justitia divina, asta pot spune ca s-a intamplat. Tatal meu a chemat-o la ea. Eu sunt orfana de mult timp, am mai spus-o si o mai spun, asa ca nu pot fi trista si suparata. S-a dus in lumea celor drepti. Este dorinta tatalui meu, el a chemat-o acolo. Ea m-a chemat la spital ca sa smulga o lacrima, a intrebat-o Madalin Ionescu daca vrea sa o iau in brate si nu a vrut. Daca vrea sa o pup si nu a vrut. Eu am demonstrat ca nu sunt stana de piatra si ca m-am dus la spital” a spus Oana pentru cancan.ro.

Oana Zavoranu a aflat de moartea mamei sale de dimineata de la menajera sa, o persoana se pare extrem de bine informata.

Conform cancan.ro, Oana Zavoranu nu va tine doliu. "O sa merg acolo sa semnez, pentru ca asa e procedura, eu trebuie sa o scot din spital, pentru ca sunt ruda de gradul intai. De inmormantare nu ma intereseaza, sa se ocupe Gigica, el este fratele ei, el a stat pe la ea pe la spital.
Nu degeaba, ci cu interes, pe multe zeci de mii de euro. Ea nu va fi inmormantata la mine in cimitir, nu are loc langa tatii mei. Tatalui meu natural eu ii cer iertare si o s-ai arat ca acum pot sa fac foarte multe pentru el, lucruri pe care nu le-am putut face acum zece ani, cand el a murit”, a declarat Oana Zavoranu.

"Nici vorba de doliu! Pai ce, ea a tinut doliu dupa tatii mei? Nici macar o zi, asa ca o sa tin si eu doliu dupa ea cum a tinut ea dupa Zavoranu si dupa Banicioiu", a mai spus Oana.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare