Vedete din Romania

#vedete intern #oana zavoranu #showbiz

Reactia Oanei Zavoranu dupa ce Tudy a ajuns viceprimarul Capitalei

Relatia pe care Tudy a avut-o cu Oana Zavoreanu si gradul de rudenie cu Calin Popescu Tariceanu sunt cele care i-au asigurat lui  Tudor Tim Ionescu  postul de viceprimar al Capitalei! Cel putin, in opinia Oanei Zavoranu.

La aflarea vestii ca fostul sau iubit a devenit viceprimar al Capitalei, Oana Zavoranu a declarat ieri ca “viata mea are o alta turnura si chiar nu ma intereseaza cine ii numeste pe viceprimari in functie”.

Astazi insa, Oana Zavoranu a facut noi declaratii: “Dansul a urmarit sa se afiseze cu o vedeta de talia mea pentru ca nu stia ce facea dansul cu aceste facultati si masterate. Si le plimba prin baie sau WC-uri publice. Nu stiu ce facea dansul daca nu era finul lui Calin Popescu Tariceanu", a spus fiica Marioarei Zavoranu pentru cancan.ro.


Tudy a devenit celebru dupa ce a fost implicat intr-un scandal sexual alaturi de Oana Zavoranu, pe cand aceasta era casatorita cu latino-lover-ul Pepe. Intre Tudy si Oana a avut loc o “iubire virtuala”.

Consiliul General al Municipiului Bucuresti l-a ales pe Tudor Ionescu (ALDE), alias Tudy, in functia de viceprimar al Capitalei, cu 28 de voturi pentru si 19 impotriva.

 „Este prematur sa discutam acum despre ce voi face in mod exact. Ma intrebati care este pregatirea mea? Eu am trei facultati pe care le-am terminat. Doua dintre ele, una pe comert international, alta pe stiinte politice, ambele in Bruxelles. Doua mastere, ambele in Bruxelles, unul pe politica comparata si unul pe studii europene. De aceea, ca sa raspund un pic la intrebarea dumneavoastra, optiunile mele se dirijeaza mai mult in zona Uniunii Europene si a relatiilor internationale. Nu trebuie sa va spun ca UE trece printr-un moment foarte, foarte dificil in acest moment, un mare semn de intrebare legat de motivul existentei sale dupa referendumul din Marea Britanie si din acest motiv si eu, si colegii mei, dar mai ales eu, imi voi dedica eforturile pentru a cladi nu numai Capitala, una din cele 28 – inca – de state memebre ale UE, dar si pentru a cladi UE un pic si in Bucuresti", a spus ieri viceprimarul Tudor Ionescu.

El a mai subliniat ca nu vine din zona mondena, asa cum presa transmite, si ca nu vrea sa discute despre viata sa personala.
„Nu vin deloc din zona mondena, imi pare rau sa va dezamagesc aici. Nu am discutat niciodata si aici poate ca o sa lamurim si acest aspect, la mine lucrurile au fost simple de la inceput: viata mea personala nu o discut si aici se inchide orice. imi pare rau sa va dezamagesc. inca o data, munca mea este cea pe care o vedeti. Aici, si nu numai aici, o veti vedea si pe teren. Ceea ce voi munci eu, veti vedea in interesul cetatenilor, 24 din 24. Fiecare este liber sa ma perceapa cum isi doreste. De 5 ani de zile sunt antreprenor din zona dealerilor, nu as vrea sa intru in mai multe detalii pentru ca nu vreau sa fac reclama. Insa acest lucru mi-a permis sa iau legatura cu foarte multe persoane”, a mai spus viceprimarul.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare