Vedete din Romania

#vedete intern #ion columbeanu #irinel columbeanu #monica gabor #showbiz

Reactia Monicai Gabor, dupa decesul lui Ion Columbeanu

Vestea decesului fostului sau socru a ajuns cu intarziere la urechile Monicai Gabor.

Monica Gaboir a aflat despre disparitia lui Ion Columbeanu de la o buna prietena de-a sa, din Romania, scrie libertatea.ro. Primul lucru pe care l-a facut a fost sa-l sune pe fostul sau sot si sa-i transmita “condoleante”, in semn de respect fata de cel care a ajutat-o sa se adapteze la Izvorani atunci cand s-a casatorit cu omul de afaceri Irinel Columbeanu.

Irinel Columbeanu a confirmat gestul fostei sotii.

 

„Dumnezeu a vrut ca tata sa nu sufere. Tata fiind si eu, e greu sa reconstitui ce s-a intamplat. A fost ceva care s-a intamplat in somn. E total neasteptat. Inseamna ca a fost ceva, asa a fost sa fie. Adaug acest comentariu si faptul ca dupa ce ne-am intors din America intamplarea facut sa merg acolo, impreuna si cu Irina. Am petrecut o dupa amiaza foarte placuta cu totii. Irina a stat de vorba cu bunicul ei, l-a si pupat, a plecat de printre noi impacat. As dori sa pastrez numai pentru mine locul in care va fi inmormantat. Sper sa fie un eveniment cat mai discret. Foarte multa lume e langa mine. Tata a fost un om popular, Stiu foarte multa lume care l-a cunoscut. M-a sunat si Monica. Mi-e greu sa prevad viata de acum inainte, am incercat sa ma pregatesc pentru aceasta noua etapa”, a spus Irinel Columbeanu la Antena Stars.

 

Pe de alta parte,. Monica Gabor nu a uitat cuvintele grele pe care i le-a spus in urma cu ceva timp. In consecinta, nu si-a anuntat prezenta la inmormantare!

“Pe Monica nu am considerat-o niciodata un membru al familiei noastre. Cata vreme ea a parasit familia, fata si sotul, nu mai e membra. Ea nu mai are niciun drept asupra proeminentei familiei. Nu ma intereseaza de ea”, “Nu stiu ce face in America, probabil chinezul e de paravan. Cred ca ea face tot ce facea si pe la Bacau. Monica e ca purceaua care s-a urcat in copac si se crede regina”, spunea Ion Columbeanu in urma cu ceva ani despre fosta nora, conform ring.ro.

 

Sursa foto: cetateanul.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare