Vedete din Romania

# amanta razvan simion #Lidia Buble #razvan simion

Razvan Simion, prins cu amanta de sotie. Povestea care a iesit la iveala acum!

Anul trecut in luna august, Razvan Simion a fost surprins pentru prima oara iesind din apartamentul Lidiei Buble! Desi atunci nu a dorit sa recunoasca relatia extraconjala, la putin timp matinalul a fost nevoit sa recunoasca tot. 

Astfel, dupa ce 6 luni a mers in paralel cu relatiile, Razvan Simion a recunoscut printr-un mesaj pe Facebook ca divorteaza de sotia sa Diana, dupa 15 ani de casnicie. 

 

Se pare insa ca Diana stia de foarte mult timp de amanta lui Razvan Simion, insa aceste detalii au iesit la iveala abia acum. 

S-au cunoscut la un concert, Lidiei i s-au aprins imediat calcaiele dupa Razvan. Ea mai cantase la el in emisiune,dar nu a facut nici un gest. Dupa acel concert au inceput sa vorbeasca pe whatsapp, se intalneau pe ascuns si s-au indragostit. Razvan s-a indragostit de gingasia ei, de veselia ei. A fost si este fascinat de ea. Traieste a doua tinerete, se simte ca la 20 de ani. El a mers mai bine de sase luni in paralel. Nu ii venea sa renunte nici la Diana, a fost langa el atatia ani, este mama copiilor lui. Insa nu a mai putut sa meargă in paralel, pentru ca Diana a aflat. Razvan si Lidia au iesit intr-un local, iar sotia a aflat. I-a cerut explicatii lui Razvan, iar el a fost nevoit săa recunoasca si sa aleaga. Si a facut-o, a ramas cu amanta, parasindu-si sotia si copii”, a declarat un apropiatal familiei, pentru CANCAN.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare