Vedete din Romania

#divort Razvan Simion #razvan simion #Lidia Buble #idila Razvan Simion

Razvan Simion da cartile pe fata. Se pregateste sa se insoare?

Prezentatorul tv Razvan Simion a decis sa puna capat speculatiilor si a vorbit fara perdea despre fosta sotie, actuala iubita si suferinta copiilor sai.

Razvan Simon a marturisit ca a ramas in relatii bune cu sotia sa, dupa 15 ani de casnicie. “Avem o relatie ca intre doi oameni maturi, destepti, cititi si cu toate acasa. O poveste de dragoste - poate cea mai frumoasa poveste de dragoste de 15 ani - s-a transformat intr-o poveste a unei prietenii, care va dura atata timp cat vom fi impreuna pe acest pamant”, a declarat “matinalul” Antenei 1 pentru Libertatea.

“Ne crestem copiii, ne consultam in privinta a tot ceea ce tine de ei, ne consultam in privinta a tot ceea ce tine de noi. Primesc cu drag sfaturi legate de cariera mea, asa a facut-o Diana mereu si ii sunt recunoscator pentru asta. Niciodata nu am sa spun ca nu m-a ajutat si nu m-a potentat. Avem o relatie de prietenie, normala, intre doi oameni care isi vorbesc, care comunica zilnic... Se si vad. ... sau si mai des de atat, care isi iau impreuna copiii de la scoala, care merg impreuna la sedinta cu parintii, care isi duc copiii in vacanta, ii cresc.”

De dragul celor doi copii, Razvan Simion s-a mutat in vecinatatea fostei sale locuinte. “Locuim foarte aproape, tocmai ca lucrurile sa nu degenereze si copiii sa nu ne simta lipsa. In rest, suntem aceiasi prieteni de o viata, lucrurile au facut sa nu se poata mai mult”.

Indiferent de eforturile parintilor, Tudor si Ianca sunt in continuare afectati de divort. “In mod sigur, au simtit o diferenta. Copiii mei sunt niste copiii speciali, care au o minte deosebita si au un suflet, din pacate, care acum nitel sufera. Incercam sa ii facem sa nu sufere, asta insemnand ca ne vad impreuna, ne vad in vacante, ne vad in weekenduri, ne vad la munte, ne vad la mare, uneori impreuna, alteori separat, ii crestem impreuna si ii crestem cu mare drag”, a precizat el.

“Lucrurile sunt mult prea fragede acum”

Referitor la relatia cu Lidia Buble, prezentatorul tv spune: “Cred in dragoste, ce vine pe hartie este doar un act cu o oarecare valoare juridica”. Despre o eventuala casatorie, Razvan Simion spuna ca “lucrurile sunt mult prea fragede acum’’. Nu exclude insa aparitia unui nou mostenitor in viata lui: “Ce o fi o fi, vedem’’.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului