Vedete din Romania

#tatic #razvan fodor

Razvan Fodor va fi tatic

Razvan Fodor , indragitul actor de telenovele,  a aflat ca va fi tatic. Irina, sotia lui Fodor, este insarcinata in patru luni, potrivit libertatea.ro.

"Planurile care priveau un copil existau de ceva timp, asa ca nu pot sa spun ca vestea ne-a luat prin surprindere. Singurul timing respectat a fost ca am asteptat sa termine Irina ultimul an de facultate", a povestit Razvan.

Deocamdata, cuplu nu stie inca ce sex va avea copilul lor. “O sa ne bucuram ca a venit pe lume si o sa il iubim la fel de mult orice ar fi", a  declarat sotia lui Fodor.

Razvan Fodor a acceptat de curand sa concureze in cadrul noului sezon al emisiunii “Dansez pentru tine”, care va incepe la mijlocul lunii octombrie, la Pro TV. "Nu mi-a placut niciodata sa dansez, am dansat doar banalul blues la bairamuri", a marturisit Razvan.

“In viata mi-am dorit tot timpul sa depasesc ceea ce insemna o limita, mi-am dorit intotdeauna sa incerc sa fac lucrurile de care initial mi-a fost teama. Atunci cand am primit propunerea, am acceptat pe loc", a adaugat acesta.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului