Vedete din Romania

#divort #victor slav #bianca dragusanu #vedete intern

Rasturnare de situatie: Victor dispus sa se impace cu Bianca. Vezi conditiile!

Scandalul dintre Bianca si Victor continua cu o declaratie surprinzatoare. Prietana Biancai declara ca exista o sansa ca Victor Slav si Bianca Dragusanu sa se impace.

"Bianca era ok si vorbea cu Victor la telefon. Am auzit cand a ea l-a intrebat pe el daca o iubeste si el a zis ca da. Eu cred ca o sa se impace. Victor a cerut sa lupte pentru el" a declarat Vica Blochina pentru PRO TV.

"Am fost la Bianca acasa, ea era abatuta si a spus ca vrea sa vorbim in soapta, ca a gasit microfoane in casa, in sifonier.”, a adaugat Vica Blochina.

Totusi, Victor pare sa se tina destul de tare. Aflat in studiourile PRO TV, el s a intalnit cu Dorian Popa (amic si actor in serialul Pariu cu Viata) si au facut o poza impreuna. Dorian chiar a glumit pe seama imaginii sugerand ca l-ar fi scos pe Victor la petit la nici o zi de cand acesta a anuntat ca divorteaza.

Victor Slav a anuntat ieri ca a decis sa divorteze de Bianca Dragusanu. Vedeta TV nu a putut trece peste faptul ca roscata a plecat de acasa si s-a dus la Paris cu Adrian Cristea si a declarat ca, din punctul lui de vedere, situatia e clara, iar decizia 100% ii apartine. Mai mult, el sustine ca nu atat plecarea l-ar fi deranjat, cat faptul ca Bianca a refuzat sa-i raspunda la telefon timp de 4 zile. In acelasi timp, Bianca a precizat ca se simtea "abandonata in propria relatie", dar ca il iubeste foarte mult pe Victor Slav si nu vrea sa divorteze. Totusi, cei doi se pare ca nu mai locuiesc impreuna de ceva timp, relatia lor fiind in "pauza" dupa cum a declarat chiar Bianca. 

Foto: Facebook

Citeste si:

Adevaratul motiv al divortului Victor-Bianca

Ce spune Bianca despre relatia cu Adrian Cristea!

Ce-si dorea Victor Slav de la Bianca la inceput de an si ce a primit

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului