Vedete din Romania

#showbiz #vedete intern #anca turcasiu #cristian tantareanu #cristian georgescu #divort Anca Turcasiu #scandal Anca Turcasiu

Rasturnare de situatie. Turcasiu nu a divortat si da vina pe nasul Tantareanu pentru scandal

Anca Turcasiu si sotul sau, Cristian Georgescu, nu mai au liniste de doua zile. Dar nu din cauza neintelegerilor dintre ei, ci din cauza unei glume lansate de nasul lor, Cristian Tantareanu, care a imprastiat vestea potrivit careia cei doi au divortat. Cuplul neaga vehement aceasta informatie.

De 16 ani sunt impreuna Anca si Cristian. Au un fiu in varsta de 15 ani si nimic nu lasa sa se intrevada un posibil divort. Pana cand presa tabloida, citand surse din randul prietenilor apropiati ai cuplului, a lansat vestea-bomba cum ca cei doi ar fi divortat in secret inca de acum o luna, dar ca sa isi menajeze fiul ar fi decis sa ramana impreuna, pastrand aparentele.

Tantareanu: "Stiu ca sunt de vreo trei ani swingeri"

Imediat, prima reactie a dat-o nimeni altul decat Cristian Tantareanu, nasul cuplului. El a "confirmat" informatia, ba chiar a venit cu detalii halucinante care au facut deliciul publicului. El a lansat povestea conform careia cei doi ar fi swingeri si faceau de trei ani sex in grup cu anumite cupluri. "Stiu ca sunt de vreo trei ani swingeri. Ei au ajuns la divort din motive prostesti, aveau discutii minore, casnice. Dupa ce au semnat actele la notar au venit la noi si am baut o sticla de sampanie, am ras mult si le-am zis clar ca se impaca", a povestit Tantareanu.

Presa a speculat chiar si faptul ca barbatul nu mai poarta verigheta. Insa toate aceste nascociri nu au facut decat sa o zdruncine psihic pe artista. Sotul Ancai, Cristi, a declarat, pentru click.ro, ca nici nu se pune problema sa divorteze, desi s-au mai certat de-a lungul anilor.

CITESTE SI:

A fost dat de gol. Horia Brenciu face nunta mare luna aceasta!
5 actori celebri care nu au terminat liceul
Romanii, tot mai saraci. Vezi cati au renuntat la concediu


Anca Turcasiu: "Nu am divortat si nici nu am de gand"

 

 

Sursa foto: e-stireazilei.ro

"Noi suntem bine mersi impreuna. Mi se pare de-a dreptul hilar ce se intampla. De 16 ani nu am reusit sa divortam. De la un an dupa ce ne-am casatorit nu mai port verigheta, si asta pentru ca s-a largit. Pot sa spun ca in momentul de fata suntem sot si sotie in acte. De-a lungu anilor am mai fost certati, ne certam de la prostii, dar ne impacam prin comunicare. Anca este cea care ma impaca. Cat despre faza cu swingerii, se stie ca nasul Cristian Tantareanu spune poante. Anca e necajita, mi-a spus ca nu stie de ce a facut gluma aceasta pe seama ei", a declarat medicul Cristian Georgescu.

Dupa doua zile de speculatii, si Anca Turcasiu a facut lumina, vorbind si despre gustul amar pe care i l-a lasat gluma nasului Tantareanu.

"Nu am divortat si nici nu am de gand. Totul este o inventie, o aberatie, o joaca ce s-a transformat dintr-un raspuns in bataie de joc in altceva...Cineva m-a intrebat de o suta de ori daca am divortat si eu i-am spus tot de atatea ori ca nu am divortat. Dar mi-a spus ca stie sigur ca am divortat si in bataie de joc i-am spus ca daca stie mai bine inseamna ca asa e. Dar se pare ca totul a fost impotriva mea. Seara am fost impreuna cu sotul meu de mana la un eveniment. Asta este culmea ca nu am fost vazuta acolo, impreuna. Iar a doua zi am plecat la Bacau, unde am avut spectacole...", a declarat Anca Turcasiu pentru click.ro.

"M-a luat prin surprindere aiureala si avalansa asta. Mai ales ca eu sunt un om atat de discret, elegant, la locul meu si nu ma intereseaza nici un fel de discutie cu nimeni si nu sunt interesata sa apar pe genul acesta de subiecte.Tantareanu e un nastrusnic si un glumet, un tip care face afirmatii, asa se joaca mereu si a cam exagerat. De fapt, cu siguranta a exagerat. M-a suparat, dar eu il iert", a conchis artista.

Dragoste la prima vedere


Sursa foto: cancan.ro

Anca si Cristian Georgescu s-au cunoscut in 2006, in America, in timpul unui turneu al artistei. El era manager la hotelul in care Anca era cazata. Se pare ca a fost dragoste la prima vedere, iar un an mai tarziu cei doi s-au si casatorit. Cristian si Manuela Tantareanu au fost nasii cuplului, iar la nunta au participat peste 400 de invitati.

Sursa foto: romaniatv.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului