Vedete din Romania

Randi, asaltat la Chisinau

Din cauza admiratoarelor care au venit la concertul pe care trupa l-a sustinut de Dragobete , la Chisinau, Andrei Ropcea alias Randi a trait un moment palpitant, povesteste Cancan. Dupa incheierea reprezentatiei, a fost nevoie de interventia politiei pentru ca el si colegii lui, sa poata parasi Piata Marii Adunari Nationale, unde s-au adunat mii de tineri si, mai ales, tinere infierbantate de prestatia lui Randi.

Nu mai aveam pe unde sa iesim

"Nu am avut voie sa intram cu masinile pana la scena si a trebuit sa mergem 50 de metri pe jos. Dupa concert, foarte multi fani s-au napustit in partea din spate a scenei pe unde noi trebuia sa iesim”, a declarat solistul trupei. Fortele de ordine au incercat sa opreasca valul de fani care se adunasera in spatele scenei pentru a lua autografe , iar cel mai mult au avut de furca cu fetele care tipau si incercau sa-l fotografieze pe solistul trupei. “Am dat cateva autografe si era sa fim calcati in picioare pentru ca nu puteam sa iesim in niciun fel de acolo, eram inconjurati. Cu toate acestea a fost unul dintre cele mai reusite concerte, am avut un public minunat! Acum suntem la Belgrad, unde sustinem doua concerte de club", a declarat Andrei in ultima editie Cancan. Pentru mai multe stiri despre vedete si mondenitati aboneaza-te la Newsletter-ul de stiri mondene Acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare