Vedete din Romania

#ramona gabor #tv #reality show

Ramona Gabor va infrunta jungla din Panama

Ramona Gabor va infrunta jungla din Panama in emisiunea pe care Kanal D o va incepe la toamna. Desi in proiect mai fusese chemata si Monica Columbeanu, aceasta a refuzat oferta, lasandu-si sora sa concureze.

Ramona nu a refuzat onorariul pe care producatorii emisiunii il dau vedetelor participante, ea fiind foarte incantata de provocarea de a supravietui in jungla. Ea ii va infrunta in competitia “ Rataciti in Panama ” de la Kanal D pe Dana Savuica, Catalin Botezatu, CRBL, Anda Adam, Raluca Sandu, Radu Mazare, Adina de la Heaven, Laura Badea si Elena Hueanu . Toti participantii lupta pentru un premiu de supravietuire de 50000 de euro.

Nu toata lumea isi doreste insa sa participe la o astfel de competitie. Sora Ramonei, Monica Columbeanu a refuzat propunerea turcilor de la Kanal D, desi acestia ii ofereau un onorariu de 3000 de euro, motivandu-si refuzul prin faptul ca are deja alte planuri pana in toamna.

“Lost in Panama”(“Rataciti in Panama”) va fi un show care va surprinde mai multe celebritati din Romania luand in piept viata din salbaticie, tocmai in Panama. Emisiunea va incepe la toamna si se pare ca il va avea drept prezentator pe Andrei Gheorghe .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare