Vedete din Romania

#club #fashion week #ramona gabor

Ramona Gabor, la munte cu nepotul lui Gheara

Absenta Ramonei Gabor de la Bucharest Fashion Week nu a ramas neobservata. Sora Monicai Columbeanu a petrecut weekend-ul la munte, unde a iesit intr-un club din Brasov alaturi de Darius Gheara.

Dupa ce in urma cu o saptamana, Ramona Gabor si Darius Gheara, nepotul afaceristului Nicu Gheara , se sarutau patimas intr-un club, acum ei au iesit impreuna in The Office, ca prieteni.

Ramona a negat orice zvon romantic: "Ne intelegem foarte bine, insa nu cred ca prietenia noastra se va transforma intr-o relatie. Eu am fost cazata la un hotel in Poiana Brasov si m-am intors duminica dimineata, iar el a stat in Predeal si a plecat din club direct la Bucuresti", a declarat ea pentru Click!.

Darius ar fi trebuit sa participe la petrecerea de la Bucuresti Fashion Week , dar si-a schimbat planurile pe ultima suta de metri, intalnindu-se cu Ramona, care era deja la munte cu o prietena.

Refuzata la Fashion Week

Ramona Gabor a plecat la munte pentru ca nu a primit nici o oferta pentru a urca pe podium la Bucharest Fashion Week. Ea a fost chemata sa participe la casting dar nu a fost ceruta de nici un designer. 

Anul trecut, Monica a lansat-o in lumea mondena pe Ramona aducand-o pe podiumul celui mai important eveniment al anului pentru designeri. Cele doua au prezentat impreuna mai multe colectii, dar, anul acesta, Monica a preferat compania soferului ei, care a defilat in lenjerie intima pentru Botezatu.

"Stiam ca sunt pe liste, dar am fost anuntata ca nu voi mai avea nicio colaborare. Motivul nu l-am aflat inca, dar mi-ar placea sa stiu ce s-a intamplat" a spus Ramona pentru CanCan, uimita de excluderea ei de la Fashion Week.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare