Vedete din Romania

#ramona badescu #sua #tv

Ramona Badescu transmite in direct din SUA

Ramona Badescu incearca sa isi onoreze toate obligatiile, chiar daca nu se afla in tara. Aflata la Chicago, acolo unde a participat la un eveniment de film romanesc , vedeta a prezentat emisiunea de la OTV prin satelit, astfel incat telespectatorii sa nu-i simta lipsa.

Vedeta care a intrat de curand in echipa postului condus de Dan Diaconescu a plecat pentru cateva zile in America pentru a fi prezenta ca guest-star la “Clubul filmului romanesc contemporan” desfasurat la Chicago – Illinois.

Artista a profitat de ocazie pentru a saluta astfel toti romanii de acolo, care au primit-o cu bratele deschise, noteaza Gardianul. Ea a povestit pentru prietenii si colegii din tara ca a vazut in cadrul evenimentului un film autobiografic despre Maria Tanase , cantareata pe care Ramona o apreciaza foarte mult. De altfel, albumul pe care Ramona il va lansa cat de curand contine si cateva melodii ale Mariei Tanase, pe care le-a interpretat intr-o maniera proprie.

Si pentru ca revenirea in Romania va avea loc pe 2 septembrie, Ramona Badescu l-a insotit pe Pepe, partenerul sau de prezentare a emisiunii “ 100% Adevarat ” de la OTV, printr-o transmisiune prin satelit din SUA.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului