Vedete din Romania

#ramona badescu #mamaia #festival

Ramona Badescu, gazda Festivalului Mamaia

Ramona Badescu va fi prezentatoarea editiei din acest an a Festivalului Mamaia. Se pare ca desi organizatorii si actrita s-au inteles asupra detaliilor acestei colaborari, contractul nu s-a semnat inca, din cauza programului incarcat al vedetei.

Festivalul Mamaia se va desfasura anul acesta in perioada 17 - 23 august si promite schimbari importante. Una dintre acestea o are in centrul atentiei pe Ramona Badescu, actrita-consilier al primarului Romei, care va prezenta evenimentul. Organizatorii intentioneaza ca in acest fel sa aduca un plus de imagine pentru festival. 

Potrivit Ring, editia din 2009 are alocat un buget de 1.760.000 de lei, care este mai mic cu 20% fata de anul trecut. La capitolul agenda festivalului exista inca multe semne de intrebare: recitalurile nu au fost stabilite, desi preselectia pentru probele din cadrul festivalului s-au incheiat.

Ca in fiecare an, nu au lipsit scandalurile: transexualul Florin Moldoveanu , cunoscut sub numele de Naomi va participa si la editia din acest an a festivalului, desi l-a acuzat pe Madalin Voicu , presedintele juriului ca ar fi incercat sa-l excluda din concurs. Voicu a replicat insa, spunand ca acuzatiile vehiculate sunt false. ”Despre Naomi pot sa va spun ca are valoare ca artist, dar nu are caracter ca om”, a declarat presedintele juriului de la Mamaia, pentru “ring”.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului