Vedete din Romania

#italia #zenga #fotbal

Raluca Sandu si Todd Medina divorteaza?

Neasteptat. Surse din apropierea fiicei presedintelui FRF sustin ca procesul de separare este in plina desfasurare in California.

La nici un an de la casatorie, Raluca Sandu si boxerul Todd Medina par sa-si doreasca din nou libertatea. Potrivit unor surse din anturajul cuplului, cei doi au inaintat deja actele pentru divort , iar procesul este, in acest moment, in plina desfasurare, in California. Desi Raluca si Todd au apelat la calea oficiala de separare, familia ei pastreaza secreta toata aceasta "afacere". Se pare ca detaliile divortului sunt tinute ascunse tocmai pentru ca "protagonistii" vor continua sa fie parteneri de afaceri, iar un scandal legat de relatia boxerului cu familia Sandu nu i-ar ajuta deloc sa prospere, mai ales ca, impreuna, au devenit imaginea galei de box organizata de ei, incepand de anul trecut, in Romania. Asadar, in acest moment, Raluca Sandu si Todd Medina asteapta finalizarea procesului de divort, pentu a-si vedea fiecare mai departe de viata lui. Intre timp, fiica "Nasului" se distreaza cu prietenii din tara in cluburile si restaurantele din Capitala si de pe litoral, iar sotul ei isi vede de treburile lui, peste Ocean.



Continuarea in Cancan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului