Vedete din Romania

#divort raluca badulescu #raluca badulescu divorteaza #raluca badulescu

Raluca Badulescu divorteaza dupa 13 ani de casnicie. Anuntul vedetei

Un nou divort cutremura showbiz-ul din Romania! Raluca Badulescu a anuntat ca o sa divorteze de sotul ei, alaturi de care a fost casatorita timp de 13 ani. Vedeta Kanal D a facut publica despartirea, astfel ca fanii au fost surprinsi de decizia pe care au luat-o cei doi dupa o relatie foarte lunga.

 

 Raluca Badulescu si sotul ei, Florin, s-au decis sa divorteze de comun acord dupa un mariaj de 13 ani. Vedeta a marturisit ca amandoi sunt multumiti pentru toate clipele traite impreuna, chiar daca s-au hotarat sa mearga pe drumuri separate. Mai mult, aceasta a punctat ca ea si fostul partener o sa pastreze o relatie de prietenie si grija. "Dupa o indelungata reflectie, Florin si cu mine am decis sa incepem un nou capitol in viata noastra, separati, dar conectati pentru totdeauna. Ne-am fost alaturi unul altuia ani de zile, la bine si la greu ani de zile, suntem recunoscatori pentru toate momentele de implinire pe care le-am trait impreuna, insa, uneori, viata te duce pe drumuri diferite.

Sentimentul de prietenie si grija al unuia fata de celalalt ne va lega in continuare.”, a declarat Raluca Badulescu, potrivit WOWbiz.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Nu esti tu de vina, ci hainele

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits

Pune o intrebare