Vedete din Romania

#raluca badulescu #fiu #facultate

Raluca Badulescu a dezvaluit ce facultate a ales fiul sau. Ce isi dorea vedeta pentru baiatul ei, de fapt

Raluca Badulescu este o mamica extrem de mandra. Fiul ei a crescut, astfel ca se indreapta catre o alta etapa din viata sa. Alex, fiul juratei de la Kanal D, se pregateste pentru facultate si a ales sa ramana in tara, chiar daca femeia care i-a dat viata avea alte ganduri.

 

Fiul Ralucai Badulescu a ales sa studieze la o facultate din Bucuresti, ramanand, in acest fel, in Romania. Cu toate acestea, vedeta spera ca baiatul ei sa plece intr-o alta tara, insa se bucura de alegerea facuta de catre Alex.

„Alex a luat BAC-ul cu note foarte mari, este student la ASE, suntem fericiti, impliniti, Doamne, Dumnezeule. Alex a vrut sa mearga la ASE. Eu il visez in continuare artist, numai ca nu este timpul trecut. Important este ca a intrat la ASE si de restul ce o vrea el sa faca. Nu a vrut sa faca o facultate in alta tara. Momentan. Vedem mai tarziu daca o vrea sa se orienteze catre alte tari.

Eu sa stiti ca as fi vrut la o facultate in alta tara, dar daca el a ales asa, este foarte bine si la ASE. Chiar sa se faca scoala la noi. Eu voiam sa plece in alta tara ca sa plece si ma-sa cu el. I-am tot propus Spania, i-am propus niste universitati foarte misto la Barcelona. Bine, sunt universitati misto oriunde, din America pana in Marea Britanie, etc. Dar pe mine ma tot atragea asa o dorinta catre Spania. As fi vrut sa se mai duca si ma-sa cu el, dar am un asa un sentiment ca nu ar fi vrut sa vina ma-sa dupa el.”, a spus ea, pentru Ego.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum sa-ti alegi blazerul/sacoul/taiorul

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare