Vedete din Romania

#telenovela #sex #radu valcan #madalina draghici

Radu Valcan si Madalina Draghici, despre sex: "Invatam in fiecare zi"

madalina draghici si Radu Valcan sunt protagonistii noii telenovele „ Iubire si onoare ”, care va fi difuzata la Acasa TV incepand cu luni, 20 septembrie.

Printre scenele filmate de cei doi tineri frumosi s-au numarat binenteles si cele de sex si atat pentru Madalina (22 de ani), cat si pentru Radu (33 de ani) realizarea unor astfel de cadre a reprezentat ceva nou.

La inceput a fost mai dificil, dar ne-am obisnuit. Facem abstractie de ce este in jurul nostru. Invatam in fiecare zi”, a explicat Radu Valcan pentru ziarul Libertatea cum sta treaba cu scenele fierbinti din telenovela.

Iar daca Radu n-ar avea de ce sa-si faca griji ca iubita ar putea fi geloasa si asta pentru ca este singura, Madalina este putin stresata insa nu de iubit ci de tata.

 “Tata e putin jenat in clipa in care vede scene de dragoste intre mine si Radu”, marturiseste tanara fata.

Cum este de asteptat  si cum se mai poarta prin telenovele, fanii celor doi actori se asteapta probabil ca la final, protagonistii sitcomului sa ajunga impreuna si in viata reala . Vor fi insa dezamagiti si asta pentru ca atat Madalina cat si Radu sustin ca sunt doar foarte buni prieteni.

Eu si Radu ne intelegem foarte bine, ne completam, ne ajutam, ne sfatuim si glumim impreuna”, a precizat Madalina Draghici pentru Libertatea.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului