Vedete din Romania

#radu vulcan # insula iubirii #sezon nou #anunt

Radu Valcan a facut anuntul! Cand incepe noul sezon Insula Iubirii

Radu Valcan, prezentatorul emisiunii "Insula iubirii", a anuntat ca sezonul 7 va incepe in curand la Antena 1. Acesta va fi cel mai dificil test al fidelitatii, provocand noi cupluri care au avut curajul sa riste totul si sa-si puna sentimentele si stabilitatea relatiei la incercare.

 

Cel mai asteptat sezon al emisiunii de reality show "Insula iubirii" va avea premiera pe 22 si 23 iunie si va fi difuzat in fiecare joi si vineri, de la 20:30, pe Antena 1 si AntenaPLAY. Cinci noi cupluri au luat decizia vietii lor si au acceptat sa se supuna celui mai dificil test al relatiei in cel de-al saptelea sezon al emisiunii "Insula iubirii", imbarcandu-se intr-o calatorie unica, plina de provocari si ispite.

Noul sezon va aduce numeroase surprize telespectatorilor. Povestiri de viata noi, reguli noi, locatii noi, ispite noi si multe provocari vor fi doar cateva dintre ingredientele celui mai recent sezon al emisiunii "Insula iubirii". Participantii vor fi gazduiti in doua resorturi exclusiviste din Phuket, cea mai mare insula din Thailanda, unde vor trebui sa decida daca vor permite tentatiei sa distruga relatia lor, conform Antena 1.

„Imi place sa cred ca sezonul sapte este doar inceputul. Asemenea unei masini care abia si-a facut rodajul. Sezonul sapte, pe care va invit sa nu-l ratati in nicio joi si vineri, de la 20:30, la Antena 1, este dovada faptului ca fanii emisiunii asteapta povestile concurentilor, ca acestia din urma, prin curajul de a participa la acest test, din dorinta de a-si deschide sufletele in fata intregii tari, de a se arata asa cum sunt, pot fi o inspiratie pentru cei care ii urmaresc. Insula iubirii este despre oameni, dar sa nu-i uitam nici pe oamenii din spatele camerelor, carora profit de ocazie ca sa le multumesc si aici!”, a dezvaluit Radu Valcan.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare