Vedete din Romania

#bebeto #anamaria prodan #protectia copilului #scandal #laurentiu reghecampf

Protectia Copilului s-a autosesizat in cazul Anamaria Prodan si Reghecampf. Risca sa ramana fara copil?

Un scandal de proportii a izbucnit pe 24 sepembrie cand Anamaria Prodan si Laurentiu Reghecampf s-au batut in plina strada.  Incidentul s-a finalizat la politia din Snagov unde cei doi s-au acuzat reciproc de agresiune.

Tot scandalul ar fi pornit dupa ce Anamaria Prodan i-ar fi interzis fiului pe care il are cu laurentiu Reghecampf sa participe la botezul copilului pe care-l are cu Corina Caciuc.

In urma incidentului, cei doi au ajuns in fata instantei si au primit ordin de restrictie.

Protectia Copilului s-a autosesizat in acest caz

Protectia Copilului s-a autosesizat in acest caz si investigheaza situatia. Mai mult, se pare ca reprezentantii institutiei ar fi mers deja acasa la Anamaria Prodan si au stat de vorba cu Bebeto.

"Va comunicam ca Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Ilfov s-a autosesizat in acest caz si a intreprins toate demersurile necesare, in conformitate cu Legea 272/2004 republicata”. Este vorba despre legea privind protectia si promovarea drepturilor copilului, scrie ziare.com.

Anamaria Prodan: “Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Tremura incontinuu”

In urma incidentului o echipa a DGASPC Ilfov i-ar fi facut deja o vizita lui Bebeto, acasa la Anamaria Prodan. In urma vizitei realizate de echipa, copilul ar urma sa intre sub supravegherea unui spiholog. 

“Bebeto a vazut imaginile, este disperat! Copilul tremura incontinuu de aseara si nu se poate opri. Plange pentru ca spune ca tatal lui l-a facut de ras la scoala, in fata colegilor si in fata intregii tari. Bietul copil nu mai vrea sa iasa din casa de rusine ca tatal lui i-a batut mama, este traumatizat”, spunea Anamaria Prodan intr-o declaratie pentru realitatea.net, la scurt timp dupa conflict.

Aceasta a mai spus ca: “Mai mult, copilul a fost amenintat ca va fi luat pe sus si dus cu forta acasa la Corina Caciuc. Copilul este pur si simplu traumatizat. Odata cu acest episod, trauma creata de Reghecampf copilului din prima casnicie se repeta in cazul copilului din a doua casnicie”.

Anamaria Prodan, atacata de Laurentiu Reghecampf in propria casa. Dezvaluiri soc! 

Dupa ce a iesit din sectia de politie, Anamaria Prodan a declarat public ca a fost agresata fizic de catre Laurentiu Reghecampf, la resedinta din Snagov, acolo unde locuieste si baiatul celor doi, Laurentiu Reghecampf jr. si unde, pana nu demult, cei doi au stat impreuna.

“A venit sa-si exercite dreptul de a-si vedea copilul, dar a venit de fapt sa-si ameninte copilul si atat. A inceput sa injure, mi-a injurat finul, a dat in fin, ca-l omoara, ne ameninta cu moartea pe toti. A intrat in casa fara acordul nimanui, prin efractie.

Daca tu dai in mine, ma strangi de gat, il injuri pe om, il bati pe prietenul meu, ii dai cu pumnul in fata, sari in masina peste el, ce am putea noi sa facem? Sa-l lasam sa ne bata, sa ne tarasca? M-a tarat, a vrut sa dea in mine. Ajunge!

Uita-te cum imi sunt telefoanele, sparte, nu mai pot sa intru in niciun telefon”, a spus Anamaria Prodan, potrivit digisport.ro.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare