Vedete din Romania

# monica gabor fetita #irinel columbeanu #monica gabor

Promisiunea secreta facuta de Monica Gabor fetitei sale!

Monica Gabor a fost foarte fericita pentru o luna de zile. Fetita ei Irina, impreuna cu Irinel Columbeanu au vizitat-o in America. 

Desi initial a spus ca va sta doar doua saptamani peste Ocean, omul de afaceri si-a prelungit sederea. Astfel, in timp ce Irinel Columbeanu s-a distrat cu bunul sau prieten Nick Radoi, Monica Gabor s-a putut bucura in liniste de fiica sa, careia i-ar fi facut si o promisiune solemna. 

“Fetita a locuit in vila mamei sale, din L.A., si  s-a simtit foarte bine. Ea a mai vrut sa stea o perioada alaturi de cea care i-a dat viata, iar, la final, a plecat inspre Romania, cu o promisiune facuta din partea Monicai, si anume ca, in perioada Craciunului, vor fi din nou impreuna. Femeia a invitat-o pe micuta in America de Sarbatori, si Irina a fost foarte fericita! A acceptata pe loc sa revina in State”, au dezvaluit apropiatii omului de afaceri pentru WOWbi.ro.

De asemenea, Monica Gabor i-ar mai spus fetitei sale ca va veni si in Romania. “ Diva i-a zis ca, in functie de programul pe care il va avea saptamanile viitoare, va incerca sa vina in Romania, sa fie alaturi de Irinuca, fie si doar cateva zile”, au mai dezvaluit prietenii lui Columbeanu.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Integreaza “amintirile” cumparate in viata ta, in garderoba ta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare