Vedete din Romania

#ion ion tiriac #ileana lazariuc #cocaina #proces

Procesul lui Ion Ion Tiriac continua fara dovezi

Dosarul " Cocaina pentru VIP-uri " s-ar putea incheia in curand. Magistratii Curtii de Apel Bucuresti au hotarat sa nu mai astepte de la procurori inregistrarile audio care l-ar putea incrimina pe Ion Ion Tiriac .

Probele procuraturii impotriva lui Ion Ion sunt de negasit. Scuza procurorilor este ca inregistrarile audio s-au pierdut in arhiva.

Magistratii de la Curtea de Apel au audiat-o ieri pe Monica Robu, martor in acest dosar. Declaratiile ei din 2004 au dus la implicarea fiului miliardarului in scandal. Ele au fost retrase insa rapid, femeia spunand ca ar fi fost amenintata de procurori cu inchisoarea pentru a-l incrimina pe Tiriac.

Ea a sustinut in fata magistratilor ca singura data cand a crezut ca Ion Ion Tiriac ar putea avea vreo legatura cu drogurile a fost la Mangalia cand a vazut o farfurioara cu un praf alt pe o masa, dar nu a vazut pe nimeni prizand acel praf, informeaza Libertatea.

Dupa inceperea scandalului in 2004, Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au avut un baietel si continua sa petreaca mai mult timp la Paris ca in Romania.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului