Vedete din Romania

#sentinta judecatorie #ordin de restrictie #anamaria prodan #proces #laurentiu reghecampf

Procesul dintre Anamaria Prodan si Reghecampf s-a finalizat. Decizia socanta a instantei

De la anuntarea divortului, Anamaria prodan si Laurentiu Reghecampf au avut parte de numeroase scandaluri. Ultimul, cel de acum doua saptamani, s-a incheiat la sectia de politie, dupa ce fostii soti s-au batut in plina strada.

Cei doi au fost cu greu calmati de fortele de ordine si au ajuns la sediul politiei. Ambii au solicitat ordin de restrictie unul impotriva altuia. Dde aici, pana a ajunge la judecata a mai fost un singur pas.

Decizia socanta a instantei in cazul Prodan – Reghecampf

Astfel, cei doi au ajuns in fata instantei, iar verdictul nu s-a lasat asteptat. Decizia instantei a fost una radicala si ii priveste pe ambii pentru urmatoarele doua luni.

Astfel, judecatoria Buftea a decis ca Anamaria Prodan sa nu se apropie de Laurentiu Reghecampf la o distanta mai mica de 200 de metri si nici sa nu ia legatura cu acesta telefonic, prin corespondenta sau printr-un alt mod, pentru urmatoarele doua luni.

Totodata instanta a decis ca si Laurentiu Reghecampf sa nu se apropie la o distanta mai mica de 200 de metri de fosta sotie si sa nu o contacteze, insa pentru o perioada de patru luni, nu doua cum s-a aplicat in cazul Aneimaria.

Ce este scris in ordinul emis de judecatorie

Judecatoria Buftea a emis cate un ordin de restrictie pentru fiecare dintre cei doi inculpati. Iata cum arata acestea si ce precizeaza judecatoria.

Raspunsul instantei pentru Laurentiu Reghcampf:

“Admite cererea reclamantului REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN, in contradictoriu cu parata REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, si emite ordinul de protectie, impotriva paratei Reghecampf Anamaria Ionela, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de doua luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune urmatoarele:

Obliga parata sa pastreze o distanta minima de 200 metri fata de victima Reghecampf Laurentiu Aurelian. Obliga parata sa pastreze o distanta minima de 200 metri fata de resedinta victimei si fata de locul de munca al victimei, respectiv FC Neftci Baku (Azerbaijan), incepand cu data pronuntarii prezentei hotarari, cu exceptia situatiilor in care se impune, potrivit legii, prezenta concomitenta a partilor.

Interzice paratei orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod cu victima”, potrivit romaniatv.net.

Raspunsul instantei pentru Anamaria Prodan:

“Admite, in parte, cererea reclamantei REGHECAMPF ANA MARIA IONELA, in contradictoriu cu paratul REGHECAMPF LAURENTIU AURELIAN, prin care, cu caracter provizoriu, pe durata de 4 luni de la data emiterii prezentului ordin, dispune urmatoarele:

Obliga paratul sa pastreze o distanta minima de 200 metri fata de victima Reghecampf Anamaria Ionela. Obliga paratul sa pastreze o distanta minima de 200 metri fata de resedinta victimei, incepand cu data pronuntarii prezentei hotarari, cu exceptia situatiilor in care se impune, potrivit legii, prezenta concomitenta a partilor.

Interzice paratului orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenta sau in orice alt mod cu victima”.

FOTO: gsp.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Irina Markovits: Poate fi jeansul alb prietenul oricarei femei?

Sase jocuri educative de interior pentru iarna

Pune o intrebare