Vedete din Romania

#titluri regale noi # printul louis #printesa Charlotte #printul George

Printul George, Printesa Charlotte si Printul Louis au primit noi titluri regale

Printul George, in varsta de 9 ani, printesa Charlotte, in varsta de 7 ani, si printul Louis, in varsta de 4 ani, au primit noi titluri regale ca urmare a schimbarii titlurilor parintilor acestora.

 

Vineri, in primul sau discurs dupa moartea reginei Elisabeta a II-a, regele Charles al III-lea a anuntat ca printul William si printesa Kate au mostenit noile titluri de print si printesa de Wales.

In urma schimbarii titlurilor, cei trei copii ai cuplului sunt acum cunoscuti sub numele de Printul George de Wales, Printesa Charlotte de Wales si Printul Louis de Wales. De asemenea, acestia au avansat in linia de succesiune, fiind al doilea, al treilea si al patrulea in ordinea succesiunii la tron, dupa printul William. 

Aceasta schimbare ii va afecta si la scoala, deoarece si numele de familie s-a schimbat. Daca pana acum la scoala erau cunoscuti ca George Cambridge, Charlotte Cambridge si Louis Cambridge, de acum inainte vor fi cunoscuti ca George Wales, Charlotte Wales si Louis Wales.

In urma anuntului, o sursa regala a declarat pentru BAZAAR.com ca William si Kate intentioneaza "sa aprofundeze increderea si respectul populatiei din Tara Galilor" si "isi vor onora rolurile in modul modest si umil in care si-au onorat activitatea anterior".

Acestia au adaugat ca, in timp ce printesa Kate "apreciaza istoria asociata cu acest rol" - adica faptul ca a fost candva titlul printesei Diana - ea vrea, de asemenea, "sa priveasca spre viitor, in timp ce isi creeaza propriul drum".

FOTO: https://www.facebook.com/TheBritishMonarchy

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Stilul clonat sau cum ajungi sa porti mereu si mereu aceeasi tinuta

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Cum iti adaptezi garderoba la zilele fierbinti de vara

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare