Vedete din Romania

#Gabriela Prisacariu mamica # gabriela prisacariu

Prin ce trece Gabriela Prisacariu dupa ce a devenit mamica: “Am fost socata”

 

Gabriela Prisacariu are o relatie extrem de frumoasa cu Dani Otil. Cei doi formeaza un cuplu indragit, mai ales pentru ca nu se tem din a face diferite glume spumoase, spre deliciul fanilor. Cu toate acestea, frumoasa blondina se confrunta cu anumite probleme de cand a devenit mamica.

Ce probleme are Gabriela Prisacariu

Gabriela Prisacariu se bucura de un baietel superb alaturi de Dani Otil. Frumoasa blondina s-a decis sa petreaca timp cu prietenele sale, mergand in club. Cu toate acestea, reactiile celor din jur au surprins-o. Vedeta a ramas cu un gust amar dupa ce multi au ales sa o critice.

„Sincer, am fost socata de reactia celor din jur. Nu am mai iesit în club de foarte mult timp, iar cand am iesit si bineinteles, sotul a stat acasa cu cel mic, a fost numit ‘’bona’’. Eu nu sunt numita astfel cand stau acasa cu cel mic, si nu am inteles de ce. Nu cred ca se poate schimba mentalitatea din Romania, pentru ca asa am fost educati si este foarte greu sa se schimbe asta”, a declarat Gabriela, pentru Click!.

De asemenea, frumoasa blondina a tinut sa transmita un mesaj pentru anumiti romani. Vedeta a marturisit ca este important ca numeroase personae sa devina mai bune si sa nu mai lase mesaje rautacioase pe retelele de socializare:

„Pentru unii romani am un mesaj. Ii rog sa fie mai buni si sa lase mesajele rautacioase, mai ales cand nu cunoasteți oamenii respectivi si nu stiti cum sunt ei, de fapt. Cred ca ar trebui ca timpul acela sa-l ocupati cu altceva.''

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din vedete-din-romania

Expertul Acasa.ro, Monica Zainescu, make-up artist

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: La ce ma uit cand cumpar un palton, haina de iarna

Experti Stil

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Catifea – manevra vestimentara de toamna

Experti Stil

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda: Trucuri vestimentare pentru mignone

Expertul Acasa.ro, Gabi Urda, consultant de comunicare si stilist personal

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului